UtanVirus presenterar ReviewedbyPro – en ny webbsida för att bekämpa sabotageprogram

En mötesplats för nyheter och recensioner kring nätsäkerhet

En ny webbsida mot nätkriminalitet lanserades i september. Besök Reviewedbypro.com – en plats där passionerade säkerhetsexperter delar sina tankar om de starkaste antisabotageprogrammen.

Med tanke på alla miljontals nya virus som släpps varje vecka (uppåt 1 miljon varje dag!), är ett professionellt säkerhetsprogram ett måste. Utan ett sådant, tillåter du dig själv att bli infekterad redan första dagen du surfar och få din enhet förstörd och din personliga information stulen!

Näthotens kapacitet varierar i hög grad, men oavsett vad deras mål är, så kommer du att skadas. Till exempel är ransomware utvecklade för att lura dig på pengar genom att kryptera alla dina filer och begära en lösensumma i utbyte mot en dekrypteringsnyckel.

Trojaner kan smyga sig in i ditt datorsystem i form ”säkra” filer och låta en hackare styra din dator. Även annonsprogram kan orsaka stor skada genom att de översvämmar din webbläsare med irriterande poppupp-, in-text- och bannerannonser till den grad att det blir omöjligt att använda datorn.

Att hitta ordentliga säkerhetsprogram

ReviewedbyPro kan hjälpa dig att inte gå vilse bland alla säkerhetsprogram och hitta det program som bäst passar dina behov.

Förutom recensioner, finns där också sektioner som förklarar hur man laddar ner, installerar och använder ett visst program, inklusive steg-för-steg-guider. För att underlätta ditt val, finns också jämförelsetabeller över programmens huvudfunktioner.

Så ReviewedbyPro tror starkt på användarens integritet, erbjuder sidan också ett brett urval av VPN-recensioner (Virtual Private Network). VPN låter dig på ett säkert sätt surfa med publikt WiFi på till exempel ett kafé eller en restaurang, utan att du drabbas av näthot.

Med hjälp av ett stort antal VPN-recensioner och jämförelsetabeller, kan du jämföra priser, funktioner med mera.

Om du redan har valt önskat program, kan du gå till webbsidans nyhetssektion för att läsa om de senaste virusattackerna och hur du skyddar dig mot dem.

Mer om ReviewedbyPro

Om du har någon fråga om säkerhet, integritet eller annat, är du välkommen att ställa denna till någon av webbsidans experter. Det finns en FRÅGA-sektion högst upp till höger på webbsidan där du kan publicera din fråga.

Vidare kan du läsa tidigare ställda frågor och kommentera dessa, men tänk på att du måste registrera dig på sidan för att kunna skriva kommentarer. Vänta inte längre utan besök denna webbsida som är utvecklad av människor som på riktigt bryr sig om din säkerhet och integritet.

Om utvecklaren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Ugnius Kiguolis är en professionell virusanalytiker och även grundare och ägare av Utanvirus.se. Nu tar han över som chefsredaktör.  Ugnius grundade Utanvirus.se 2004 för att öka den allmänna medvetenheten kring nätkriminalitet.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Läs på andra språk
Filer
Mjukvara