Sekretesspolicy

Uppdaterad

Datainsamling

Utanvirus samlar in följande information:

  • registreringsinformation (läggs till när man deltar i forum eller prenumererar på nyhetsbrevet);
  • information som krävs för att publicera kommentarer (e-postadress som anges i rätt fält avslöjas INTE för tredje parter, annat än när det krävs enligt lag).

Precis som alla andra webbplatser i världen använder vi även analytiska paket för att förbättra våra sida och felsöka diverse problem:

  • Google Analytics (om du har ett problem med detta kan du ladda ner Google Analytics och välja bort verktyget här: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout);
  • hey.lt (visar endast samlad information om unika användare och totala visningar);
  • serverloggar

Dataanvändning och skydd

Vi använder insamlad data för att förbättra Utanvirus-projektet och förebygga oväntade problem. Vi säljer, byter eller skickar INTE samlad information (alltså Google Analytics-data, kommentarinformation, serverloggar och annan information) till utomstående parter. Ibland delar vi personligt icke-identifierbar information med tredje parter, men den delas endast med pålitliga parter som assisterar oss eller endast om vi anser det vara nödvändigt. Din data kan visas upp för statliga eller juridiska institutioner om behov finns. Datasäkerhet är viktigt för Utanvirus. Vi använder oss av tekniska, administrativa och fysiska säkerhetsåtgärder för att skydda din information från ej godkänd åtkomst och felaktig användnng. Trots våra bästa försök är dock ingen säkerhetsåtgärd perfekt eller immun. Notera att det kan uppkomma fall där vi inte är kapabla att tillhandahålla säkerhet för samlad eller personligt icke-identifierbar information. Detta stycke bör göra dig medveten om att vi inte tar ansvar för din information. Du är den som måste besluta huruvida du vill publicera din data eller inte. Vi är inte ansvariga för illegalt avslöjad samlad information från tredje parter.

Kakor

Vi använder sessionskakor för att identifiera besökartrafik och tillhandahålla en skräddarsydd surfupplevelse för våra användare. Kakor är små filer som förvaras i din webbläsare och är kopplade till din aktivitet på sidan. De berättar för oss vad du gjorde under ditt senaste besök, men de är INTE relaterade till någon personligt identifierbar information. Du har rätt att neka kakor. Våra rabatterbjudanden kan dock bli avaktiverade efter att du kopplat av kakor, eftersom rabatterna vanligtvis endast erbjuds till läsare. Vi visar även annonser och tredjepartsinnehåll, vilka också kan använda kakor för att tillhandahålla bästa möjliga värde för våra besökare. Detta inkluderar men är inte begränsat till AddThis; Google Adsense/DFP och Kontera för att visa annonser via nätverk; Affilierade nätverk för att tillskriva mjukvarunedladdningar (element5, cleverbridge.com, onenetworkdirect.com,cj.com och några andra nätverk); Analytikpaket, täcks ovan. Vi är inte ansvariga för den information som samlas in av tredje parter. Om du vill undvika detta kan du neka deras kakor.

Länkar och annonser

I ett försök att tillhandahålla dig med värdefullare data kan vi inkludera tredjepartslänkjar på vår sida. Utanvirus.se förväntar sig att alla länkade tredjepartssidor respekterar sina användares sekretess. Notera att tredje parter kan ha annorlunda sekretesspolicys och dataninsamlingspolicys, och kan samla in andra typer av information. Utanvirus.se är inte ansvarigt för tredjepartspolicys.

Användning av sidan

Genom att använda Utanvirus godkänner du dess sekretesspolicy.

Kontakt

Om du har frågor angående Utanvirus sekretesspolicy kan du nå oss via sidan Kontakta oss. Du kan läsa mer om Utanvirus-projektet i Om Oss. Användarvillkor, Ansvarsfriskrivning och Offentliggörande kan hittas här.

Tack för att du använder oss!