STOPzilla recension, gratis nedladdning

STOPzilla Antimalware är ett kraftfullt program som effektivt hittar, blockerar och tar bort illasinnad mjukvara. Detta program tillåter användare att surfa på internet och glömma bort sin oro för spionprogram, skadeprogram, trojanska hästar, webbläsarkapare och andra sorters virus. Enligt dess skapare så går STOPzillas virussökningar djupare in i systemet och kollar noggrannare än andra säkerhetsprodukter. Men programmet är fortfarande litet och snabbt, detta gör att den inte komma göra din dator långsammare förutom när den söker igenom hela systemet. Men du kan även skjuta upp STOPzillas genomsökningar enligt dina behov. STOPzilla har fått flera bra recensioner av populära PC magasin runt om i världen. Det är en unik säkerhets lösning som är rekommenderad av många experter.

STOPzilla recension av 2spyware forsknings center:

När man väl har laddat ner STOPzilla på sin dator så kan man tydlgit se att dess grafiska gränssnitt är väldigt lättanvänt och välorganiserat. Användare borde inte träffa på någota problem med att söka igenom datorn, ta bort virus eller uppdatera mjukvaran. Dess prisbelönta teknologi försäkrar dig att programmet kommer hitta de flesta virus och kunna ta bort dem.

STOPzilla tar effektivt bort virus. Men det har även den förmodligen mest avancerade popup-blockaren på marknaden. Popup-blockaren fångar och blockerar alla illasinnade popups och annonser, inklusive bluff-varningar och falska systemfel. Den blockerar webbaserade annonser väldigt effektivt också. Det är också värt att nämna att STOPzilla har en jättebra modul som stänger ner alla illasinnade processer som körs på din maskin. På detta sätt så inte bara förhindrar det åtkomst till infekterade maskiner, utan förhindrar även illasinnad mjukvara från att ladda ner ytterligare komponenter för skadeprogram, eller att samla in känslig information.

STOPzilla uppdateras med jämna mellanrum. Detta är väldigt viktigt eftersom bluffmakare och hackare skapar nya skadeprogram varje dag. Alla problem eller frågor kan lösas gratis av STOPzilla Kundtjänst. Istället för att skicka email så kan du ringa deras support eller använda online-chat. Detta är mycket snabbare och mer effektivt.

Så, varför borde jag ladda ner STOPzilla?

STOPzilla är ett kraftfullt anti-virus som inte skapar konflikter med annan säkerhetsmjukvara så som säkerhetssviter och brandväggar. Den kan hjälpa dig hitta virus och visa detaljerade rapporter om hittade virus. Du kan alltid reparera din dator med STOPzilla eftersom den blockerar alla skadliga processer och program. Det är alltid rekommenderat att du tar bort spyware så snabbt som möjligt.

Den officiella hemsidan är www.stopzilla.com. Köp görs via pålitliga tjänster med säkra uppkopplingar.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
STOPzilla Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
STOPzilla Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using STOPzilla, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
STOPzilla har en gratis begränsad skanner. STOPzilla erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Om utvecklaren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Ugnius Kiguolis är en professionell virusanalytiker och även grundare och ägare av Utanvirus.se. Nu tar han över som chefsredaktör.  Ugnius grundade Utanvirus.se 2004 för att öka den allmänna medvetenheten kring nätkriminalitet.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Recensioner på andra språk