Ansvarsfriskrivning

Uppdaterad

Tjänsten och Sidorna innehåller information, fakta och kommentarer från olika individer och organisationer. Tjänsten och sidorna tillhandahålls på ”som de är”-basis UTAN NÅGRA SOM HELST GARANTIER, antingen uttryckliga eller antydda, inklusive men inte begränsat till garantier av titlar eller antydda garantier för säljbarhet eller lämplighet för ett specifikt ändamål, utöver de garantier som slås fast av och inte kan exkluderas, begränsas eller modifieras under lagarna som gäller webbplatsens Avtal.

Vi gör vårt bästa för att hålla information uppdaterad och korrekt, men varken utanvirus eller dess affilierade gör några som helst garantier, uttryckligen eller antydda, om dess fullständighet, exakthet, lämplighet eller tillgänglighet när det kommer till webbsidan eller informationen, produkter eller tjänster på webbplatsen för alla syften.

All information du lägger till är därför strikt PÅ DIN EGEN RISK. Under inga omständigheter kommer vi vara ansvariga för någon förlust, inklusive men utan begränsningar, indirekt eller konsekvensförlust eller skada, eller all förlust eller skada som uppkommer från förlust av data eller intäkter på grund av eller i koppling till användning av denna sida.

Genom denna sida kan du gå till andra webbplatser som inte är under Utanvirus kontroll. Vi har ingen kontroll över innehåller eller naturen av dessa webbplatser, så du gör detta PÅ DIN EGEN RISK.

Vi gör vårt bästa för att hålla webbplatsen uppe och i bra skick. Utanvirus tar dock INGET ANSVAR för, och kommer inte vara ansvariga för, att webbplatsen blir temporärt otillgänglig på grund av tekniska problem bortom vår kontroll.

Du kan läsa mer om Utanvirus-projektet på Om Oss. Sekretesspolicy, Användarvillkor och Ansvarsfriskrivning kan hittas här. Om du har några frågor kan du nå oss via Kontakta Oss.