Emsisoft Anti Malware recension, gratis nedladdning

Emsisoft Anti-Malware är ett hyfsat antiskadeprogram som tillhandahåller övergripande datorskydd mot virus, trojaner, spionprogram, rootkits och annan skadlig mjukvara. En dubbel Emsisoft skanning säkerställer ganska hög upptäcktsgrad av kända virus och andra hot. Denna produkt har också surfskydd, filvakt och moduler för beteendeblockering – allt du behöver för att vara säker medan du surfar på internet. För att testa denna mjukvara så kan du ladda ner gratisversionen av Emsisoft Anti-Malware, som är en fullt funktionerlig variant av programmet som fungerar i 30 dagar. Dessutom så får du pengarna tillbaka inom 30 dagar om du inte tycker att programmet möter dina behov. Den senaste versionen av programmet är Emsisoft Anti-Malware 8.1.

Emsisoft Anti-Malware recension av utanvirus efterforskningscenter:

Efter att utanvirus beslutat sig för att testa detta program och ta bort skadeprogram med Emsisoft Anti-Malware så behövde teamet ladda ner och installera detta program. Vi måste säga att installationen gick väldigt mjukt eftersom mjukvaran har ett välorganiserat användargränssnitt som gör den enkel att använda. Vidare så lade vi märkte till den positiva effekten av Emsisoft Anti-Malware – två skannare. På grund av integreringen av dessa skannare så har skanningstiden förbättrats avsevärt. När Emsisoft Anti-Malware skanningen var klar så jämförde filvaktsmodulen alla nedladdade filer med runt fyra miljoner mönster från kända skadliga program och blockerar körning av filen om den verkar skadlig. Emsisoft Anti-Malware bevakade konstant systemet och nätverksaktiviteten, och larmade så fort något misstänksamt inträffade. Men det bör sägas att programmet är bättre på att hitta skadeprogram än att ta bort dem. Om programmet misslyckas med att ta bort ett virus så finns dess hjälpsamma skadeprogramsexperter till ditt förfogande gratis.

Så varför bör jag ladda ner Emsisoft Anti-Malware?

För att summera så kan Emsisoft Anti-Malware hjälpa dig försäkra att din dator håller sig fri från virus. Men det kan misslyckas med att ta bort vissa infektioner om de på något sätt tagit sig igenom skyddslagren. Det hittar fler än än vissa andra produkter men måste fortfarande förbättra mängden det kan ta bort. Emsisoft Anti-Malware uppdateras minst fem gånger per dag medan andra antiskadeprogram endast uppdateras en eller två gånger per dag. Det är en hyfsad säkerhetslösning som har fått flera utmärkningar från säkerhetsexperter.

Recensioner på andra språk