Hitman Pro recension, gratis nedladdning

Hitman Pro är en malware skanner som är designad för att ta bort filer som lämnas kvar efter att man har tagit bort skadlig mjukvara eller filer som inte togs bort av en vanlig antivirus skanning. Innan man köper dess licens kan man använda Hitman Pros gratisversion för att söka igenom datorn efter fel. Om datorn fungerar som den ska så kan man spara sina pengar. Detta program förlitar sig på molnbaserad teknologi som ger Hitman Pro en imponerande förmåga att hitta och genomsöka skadliga och misstänkta filer. Den är extra bra på att ta bort ”rootkits”. Hitman Pro gör inte datorn långsammare och kan användas tillsammans med andra säkerhetsprogram. Om du väljer att fixa din dator med Hitman Pro så borde du installera den senaste versionen, HitmanPro 3. Precis som de förra versionerna så är den lättanvänd och den kan snabbt kolla igenom systemet efter olika hot.

Hitman Pro recension av utanvirus forsknings center:

Så fort HitmanPro 3 är installerad på systemet så erbjuder den dig en ’Gratis Skanning’ och en ’Beteende Skanning’ som kollar igenom datorns säkerhet och letar efter virus eller misstänksamma filer. Vanligtvis så tar det mindre än 5 minuter att söka igenom systemet vilket betyder att programmet kan användas för att hjälpa personer förebygga förluster av personlig information vid nödlägen. Så fort Hitman Pro har sökt klart så rapporterar den alla misstänksamma filer som hittades. Efter det så laddar den upp alla dessa filer i ”molnet” och letar igenom dem med hjälp av fem olika antivirus motorer: Dr.Web, Ikarus, Emsisoft, Prevx och G Data. Dessa namn är välkända inom IT-säkerhets industrin. Vi vill nämna att vi gillade idén att du inte behöver betala för licensen om du ser att din dator är säker. Om du inte vill installera det på din dator för att du tror att det kan påverka andra säkerhetsprogram så kan du köra det direkt från ett USB minne, en CD/DVD, en lokalt ansluten eller en nätverksansluten hårddisk. Men du kan bara ta bort virus från datorn med hjälp av Hitman Pro när du har en fungerande internetanslutning.

Varför borde jag ladda ner Hitman Pro?

Vi har tagit slutsatsen att Hitman Pro 3 är en bra lösning för alla som vill dubbelkolla sina datorer och se till att de är helt säkra. Hitman Pro tar bort infektioner effektivt efter det har hittat dem. Dess gratisversion fungerar i 30 dagar. Efter det så kommer du få lov att köpa det, men det är inte hela världen då det är rätt billigt. Men, detta programmet har inget realtids skydd vilket betyder att det är bäst att använda det tillsammans med något annat antivirus program. Den nuvarande versionen är HitmanPro 3.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Hitman Pro Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Hitman Pro Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Hitman Pro, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Hitman Pro har en gratis begränsad skanner. Hitman Pro erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Recensioner på andra språk