Vad är deltasrv.exe? Ska jag bort det?

deltasrv.exe är en skadlig körbar fil som är relaterad till delta-homes.com. Det är faktiskt den huvudsakliga komponenten av detta program, så du bör skanna din dator med ett uppdaterat antispionprogram direkt efter att ha upptäckt att denna fil körs i Aktivitetshanteraren. Säkerhetsprogram hittar deltasrv.exe som HW32.Laneul, Application.Win32.Agent.~A, etc. Vanligtvis så ligger denna fil i C:\Program Files\delta\delta. Du kan ladda ner den till din dator precis som kaparen Delta Homes – tillsammans med tredjepartsmjukvara. För att skydda dig från detta så bör du börja ha bättre uppmärksamhet på installationen av gratisprogrammet. Detta kan göras genom att välja Anpassad eller Avancerad installation av gratisprogram och att välja bort Verktygsraden Delta Homes, Delta Homes och andra relaterade komponenter.

När den har installerats i systemet så används deltasrv.exe för att starta skadeprogram eller vissa andra komponenter. Filen används även för att se till att viruset Delta-Homes.com är kapabelt att dyka upp i alla webbläsare (IE, Mozilla Firefox, Internet Explorer och andra) direkt efter att offret startar om sin dator. Så fort det får möjligheten så börjar detta program orsaka omdirigeringar till sina affilierade webbsidor. Vidare så kan det visa kommersiellt innehåll för dig i sina sökresultat och även samla in data från offret, såsom mest besökta webbsidor, inskriven data på dessa, PC:ns IP-adress, plats, etc. Denna information är inte personligt identifierbar, men det finns inga garantier för att den inte kommer avslöjas för misstänkta tredje parter.

Det finns alltså inga tvivel om att du måste ta bort deltasrv.exe från din dator. Du kan bli av med detta program och alla dessa komponenter genom att köra en full systemskanning med ett uppdaterat antispionprogram. Vi tror att det bästa vektyget att använda för denna specifika situation är FortectIntego.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Om utvecklaren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk
Mjukvara