Vad är delta.dll? Ska jag bort det?

delta.dll är en farlig fil som bör undvikas. Precis som deltaApp.dll, deltasrv.exe och deltaEng.dll så tillhör den en väldigt misstänkt sökmotor vid namn delta-homes.com. Som du kan se från bilderna som ges i dess beskrivning så vill viruset delta homes lura folk att tro att de måste kolla sina datorer efter registerfel, reparera windowsfel, ladda ner mjukvaruuppdateringar, etc. Innan du klickar på några av dessa annonser så bör du veta att de är missvisande och används för att enbart sprida tvivelaktiga applikationer som istället för att hjälpa dig kan leda till diverse PC-relaterade problem.

Efter att ha tagit över din startsida och/eller förvalda sökmotor så kan delta homes dessutom börja visa ändrade sökresultat för dig. Detta görs av en väldigt enkelt anledning – att försöka omdirigera dig till dess affilierade webbsidor och hjälpa dem öka sin sidorank och försäljning. Det är så delta homes ägare tjänar pengar. Det finns dock inga garantier för att dessa sponsrade sökresultat inte kommer omdirigera dig till okända och till och med misstänkta webbsidor som tillhör tredje parter. Avslutningsvis så är såna här kapare kapabla att bevaka PC-användare och samla in personligt icke-identifierbar information.

Så vad används delta.dll för? Precis som andra .dll-filer så fungerar den som ett Webbläsarhjälpobjekt (BHO) som körs automatiskt varje gång datorn startas om. Den vill bevaka webbläsaren och samla in information om offrets aktiviteter på internet. Du bör vara kapabel att hitta denna fil i mappen ”C:\Program Files”, men ibland dyker den inte upp där. Detta eftersom den aktivt försöker att undvika att bli borttagen från systemet.

Snälla låt INTE delta.dll stanna kvar på din maskin eftersom, som vi redan varnat dig om, det är en skadlig fil. För att kolla dess pålitlighet och få förmågan att ta bort delta homes ochrelaterade filer så bör du använda något av följande program: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Om utvecklaren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Olivia Morelli
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk
Mjukvara