Ta bort Delta-homes.com (Borttagningsinstruktioner) - jun 2014 uppdatering

Delta-homes.com Borttagningsguide

Vad är Delta-homes.com?

Vad är Delta-homes.com?

Delta-homes.com är en webbläsarkapare som är kapabel att kapa operativsystemet Windows. Vi har redan mottagit hundratals rapporter om detta program från USA, Polen, Storbritannien, Frankrike och andra länder i världen. Det är viktigt att inse att Delta Homes inte är ett virus; det är bara en misstänkt sökmotor som används för att visa sponsrat innehåll. Det viktigaste att komma ihåg är att du knappast kan veta vilka webbsidor den vill marknadsföra. Den kan användas för att omdirigera folk till legitima webbsido såväl som att lura dem att besöka riktigt misstänkta platser som används för att sprida skadeprogram. När man infekteras så kommer denna sida dyka upp istället för din startsida och förvalda sökmotor i alla dina webbläsare, eftersom den är kompatibel med Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer och andra. Om du vill undvika omdirigeringar från Delta-Homes.com till farliga webbsidor så bör du ta bort det från din dator. Notera att borttagningen av denna webbläsarkapare inte är lätt, eftersom den använder sig av applikationen Search Protect som skyddar ändrade webbläsarinställningar och förhindrar programmets borttagning. Det är därför de flesta säkerhetsexperter rekommenderar att använda automatisk borttagning.

Om du har drabbats av omdirigeringar till delta-homes.com så kan det vara så att du har missat något. Om du provar att läsa vad som står i dess Sekretesspolicy så kommer du se att det kan användas för att bevaka PC-användare och samla information om deras surfvanor. Utvecklarna av detta program hävdar att de är intresserade av folks personligt icke-identifierbara information, men du kan aldrig veta vilka parter som kommer kunna ta del av den. Om du inte vill låta okända parter veta vilka webbsidor du besöker mest, vilken data du skriver in på dem, vad din dators IP-adress är eller vad din e-postadress är, så bör du hålla dig borta från viruset Delta-homes.com. Som vi redan nämnt så anser vi att automatisk borttagning är det bästa sättet att bli av med denna webbläsarkapare på, eftersom den kan dyka upp igen på din dator direkt efter att ha uppdaterat den. I detta specifika fall så rekommenderar vi att du använder FortectIntego, eftersom det kommer hjälpa dig att bli av med detta program och andra misstänkta komponenter, såsom Search Protect. Om du inte vet hur man installerar detta program eller hur man använder det för att ta bort oönskade applikationer så kan du ta en titt på detta inlägg: SpyHunter Guide.

Delta-Homes.com

Hur kan Delta-homes.com kapa min dator?

Webbläsarkaparen Delta-homes.com är en av de potentiellt oönskade program som sprids via ’bundling’. Denna distributionsteknik har diskuterats av diverse säkerhetsforskare, men den är fortfarande legitim och tillåten. Om du vill undvika den så bör du vara extremt försiktig när du installerar gratisprogram på din dator. Se till att dubbelkolla installationen av Softonic, Verktygsraden Babylon, uTorrent, Any.Do, BeeLine Reader, Foxit Reader och liknande gratisprogram. Det må finnas personer som ställer in denna sida som deras startsida och/eller förvalda sökmotor med flit, men i de flesta fall så luras de att installera detta program som en valbar komponent till gratisprogram. För att undvika detta och andra oplanerade nedladdningar (Conduit, www-searching.com, mystartsearch.com, v9.com, sweet-page.com, mystart, websearch.fixsearch.info, genieo.com, etc.) så är det en sak som du måste komma ihåg: du MÅSTE välja Anpassad/Avancerad installation när du installerar gratisprogram från tvivelaktiga utvecklare. Vidare så ska du kolla vilka ytterligare komponenter som erbjuds och välja bort okända sökmotorer, add-ons, tillägg, verktygsrader, etc. Om du ser i förväg ibockade alternativ som säger ’Gör Delta-homes.com till min startsida’ eller ’Gör Delta-homes.com till min förvalda sökmotor’ så bör du avbocka det. Det är givetvis även rekommenderat att ha ett pålitligt antispionprogram som kan varna dig om misstänkta programs infiltration.

Hur tar man bort Delta-Homes.com?

Om du redan har drabbats av detta potentiellt oönskade program och vill bli av med Delta Homes så ska du använda de steg som ges i riktlinjerna för Automatisk och Manuell borttagning av delta-homes.com nedan.

Vanliga frågor (FAQ)

Fråga: Jag behöver hjälp med att ta bort Delta-homes.com Search från min webbläsare (Jag använder Google Chrome). Kan ni hjälpa mig?

Svar: Du kan göra dig av med Delta Homes med hjälp av den automatiska borttagningsmetoden eller stegen för manuell borttagning. Båda ges nedan. Notera att det säkraste och mest effektiva sättet att göra detta på är att köra en full systemskanning med ett uppdaterat antispionprogram. Detta kommer hjälpa dig att undvika att denna webbläsarkapare kommer tillbaka i framtiden.

Fråga: Hjälp mig! Jag tror jag har infekterats med viruset delta-homes.com. Det dök upp på min dator direkt efter att jag startat om den…

Svar: Nej, webbläsarkaparen delta-homes.com är bara ett potentiellt oönskat program som vill kapa alla webbläsare som finns installerade på din dator. Mest troligt är att du laddade ner detta PUP i ett paket med andra gratis applikationer från internet. Om du vill radera www.delta-homes.com från din dator helt och hållet så ska du använde stegen nedan.

Fråga: Jag är orolig eftersom alla mina sökningar avbryts av omdirigeringar från delta-homes.com. Denna sida har även dykt upp som min startsida och förvalda sökmotor. Jag trodde att jag hade fixat min dator eftersom jag försökte ta bort delta homes, delta search, conduit och andra tillägg från mina webbläsare. Dessvärre så dök de upp igen direkt efter att jag startat om min PC… Kan ni hjälpa mig? Jag vill inte att delta-homes.com ska dyka upp som min startsida längre…

Svar: Att ta bort söksidan Delta Homes kräver mycket kunskap eftersom den använder sig av Search Protect. Denna funktion skyddar kapade systeminställningar och förhindrar att delta-homes.com tas bort från datorn. Om du måste göra en full borttagning av denna kapare så bör du använda dig av den Automatiska borttagningsmetoden. Du kan självklart även använda dig av de Manuella borttagningsstegen som har tagits fram av Utanvirus säkerhetsexperter, men du bö vara väldigt försiktig när du genomför dessa steg. Se till att följa dem noggrant och att alltid göra dem i rätt ordning för att förhindra ytterligare problem med din dator.

Fråga: Jag har infekterats av sökviruset delta-homes.com och jag drabbas nu av konstanta omdirigeringar och annonser. De säger att jag bör fixa mina registerfel eller reparera windowsfel. Kan jag lita på dem? Kan ni även hjälpa mig att bli av med delta-homes.com? Det verkar väldigt komplicerat…

Svar: Först av allt så bör du hålla dig borta från annonserna från delta-homes.com eftersom de är missvisande. Efter att ha klickat på dem kan du enkelt infektera din PC med ytterligare hot, såsom annonsprogram, webbläsarkapare, misstänkta PC-optimerare och liknande applikationer. När du försöker ta bort kaparen www.delta-homes.com från ditt system så bör du även veta att det sprids i ett paked med yterligare komponenter som knappast kan hittas om du använder den manuella borttagningsmetoden. Det är därför du bör överväga att använde ett uppdaterat antispionprogram. Vänligent a en titt på guiden nedan för mer information om detta.

Fråga: Hur kan jag ta bort delta-homes.com helt och hållet? Det verkar som att det fortsätter att infektera min dator, gång på gång på gång.

Svar: Om du vill ha en guide för full borttagning av delta-homes.com så bör du skrolla ner och ta en titt på guiden nedan. Se till att vara väldigt försiktig när du genomför de manuella borttagningsstegen!

Du kan bli av med virusskada med hjälp av FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner och Malwarebytes är rekommenderade för att upptäcka potentiellt oönskad programvara och virus samt alla deras filer och registerposter som är relaterade till dem.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Manuell Delta-homes.com Borttagningsguide

Avinstallera från Windows

Följ de här stegen för att ta bort från Windows 10/8 datorer:

 1. Skriv in Kontrollpanelen i Windows sökruta och tryck på Enter eller klicka på sökresultatet.
 2. Under Program, väljer du Avinstallera ett program. Avinstallera från Windows
 3. I listan hittar du register relaterade till (eller något annat nyligen installerat misstänkt program).
 4. Högerklicka på programmet och välj Avinstallera.
 5. Om User Account Control dyker upp, klicka Ja.
 6. Vänta tills avinstallationsprocessen är klar och klicka på OK. Avinstallera från Windows

Om du använder Windows 7/XP följer du nedanstående instruktioner:

 1. Klicka på Windows Start > Kontrollpanelen i den högra rutan (om du är Windows XP-användare klickar du på Lägg till/Ta bort Program).
 2. I Kontrollpanelen väljer du Program > Avinstallera ett program. Avinstallera från Windows
 3. Välj det oönskade programmet genom att klicka på det en gång.
 4. Klicka på Avinstallera/Ändra högst upp.
 5. Välj Ja när du får en bekräftelse.
 6. Klicka på OK när borttagningen är klar.

Ta bort Delta-homes.com från system med Mac OS X

 1. Om du använder OS X så klickar du på knappen Go i det övre högra hörnet och väljer Applications. Klicka på 'Go' och välj 'Applications'
 2. Vänta tills du ser mappen Applications och leta efter Delta-homes.com eller andra misstänkta program i den. Högerklicka nu på alla sådana objekt och välj Move to Trash. Klicka på varje skadligt objekt och välj 'Move to Trash'

Återställ MS Edge/Chromium Edge

Radera oönskade tillägg från MS Edge:

 1. Välj Meny (tre horisontella punkter uppe till höger i webbläsarfönstret) och välj Tillägg.
 2. I listan väljer du tillägget och klickar på ikonen för kugghjulet.
 3. Klicka på Avinstallera längst ner. Återställ MS Edge/Chromium Edge

Rensa cookies och annan webbläsardata:

 1. Klicka på Menyn (tre horisontella punkter uppe till höger i webbläsarfönstret) och välj Integritet och säkerhet.
 2. Under Rensa webbläsardata väljer du Välj vad som ska rensas.
 3. Markera allt (förutom lösenord, men du kanske vill inkludera medielicenser också, om det är tillämpligt) och klicka på Rensa. Återställ MS Edge/Chromium Edge

Återställ inställningar för ny flik och startsida:

 1. Klicka på menyikonen och välj Inställningar.
 2. Hitta sedan avsnittet Vid uppstart.
 3. Klicka på Inaktivera om du har hittat någon skum domän.

Återställ MS Edge om ovanstående steg inte fungerade:

 1. Tryck på Ctrl + Shift + Esc för att öppna Aktivitetshanteraren.
 2. Klicka på pilen Mer information längst ner i fönstret.
 3. Välj fliken Detaljer.
 4. Bläddra nu nedåt och leta upp alla poster med Microsoft Edge-namnet. Högerklicka på var och en av dem och välj Avsluta aktivitet för att stoppa MS Edge från att köras. Återställ MS Edge/Chromium Edge

Om den här metoden inte har hjälpt dig, måste du använda en avancerad metod för att återställa Edge. Observera att du måste säkerhetskopiera din data innan du går vidare.

 1. Leta upp följande mapp på din dator: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Tryck Ctrl + A på tangentbordet för att välja alla mappar.
 3. Högerklicka på dem och välj Radera Återställ MS Edge/Chromium Edge
 4. Högerklicka nu på Start-knappen och välj Windows PowerShell (Admin).
 5. När det nya fönstret har öppnats, kopiera och klistra in följande kommando och tryck sedan på Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Återställ MS Edge/Chromium Edge

Instruktioner för Chromium-baserade Edge

Radera tillägg från MS Edge (Chromium):

 1. Öppna Edge och klicka på Inställningar > Tillägg.
 2. Radera oönskade tillägg genom att klicka på Ta bort. Återställ MS Edge/Chromium Edge

Rensa cache och webbplatsdata:

 1. Klicka på Meny och gå till Inställningar.
 2. Välj Integritet och tjänster.
 3. Under Rensa webbläsardata väljer du Välj vad som ska rensas.
 4. Under Tidsintervall väljer du Alla tidpunkter.
 5. Välj Rensa nu. Återställ MS Edge/Chromium Edge

Återställ Chromium-baserade MS Edge:

 1. Klicka på Meny och välj Inställningar.
 2. Till vänster sida väljer du Återställ inställningar.
 3. Välj Återställ inställningarna till standardvärdena.
 4. Bekräfta med Återställ. Återställ MS Edge/Chromium Edge

Ställ om Mozilla Firefox

Ta bort farliga tillägg:

 1. Öppna webbläsaren Mozilla Firefox och tryck på Menyn (tre horisontella linjer längst upp till höger av fönstret).
 2. Välj Add-ons.
 3. Välj plugins som är relaterade till [titel] och klicka på Ta bort. Ställ om Mozilla Firefox

Återställ hemsidan:

 1. Klicka på de tre horisontella linjerna i det övre högra hörnet för att öppna menyn.
 2. Välj Alternativ.
 3. Under Hemalternativ anger du den webbplats du vill ha ska öppnas varje gång du startar Mozilla Firefox.

Rensa cookies och webbplatsdata:

 1. Klicka på Meny och välj Alternativ.
 2. Gå till sektionen Integritet och säkerhet.
 3. Scrolla nedåt för att hitta Cookies och Webbplatsdata.
 4. Klicka på Rensa data…
 5. Välj Cookies och Webbplatsdata samt Lagrat Webbinnehåll och tryck på Rensa

Ställ om Mozilla Firefox

Återställ Mozilla Firefox

Om Delta-homes.com inte har tagits bort efter att du följt instruktionerna ovan, återställ Mozilla Firefox:

 1. Öppna webbläsaren Mozilla Firefox och klicka på Meny.
 2. Gå till Hjälp och välj sedan Information om felsökning. Ställ om Mozilla Firefox
 3. Sedan klickar du på Återställ Firefox…
 4. När popup-fönstret visas bekräftar du åtgärden genom att trycka på Återställ Firefox – detta bör slutföra borttagningen av Delta-homes.com. Ställ om Mozilla Firefox

Återställ Google Chrome

Ta bort skadliga tillägg från Google Chrome:

 1. Öppna Google Chrome, klicka på Menyn (tre vertikala punkter i det övre högra hörnet) och välj Fler verktyg > Tillägg.
 2. I det nyöppnade fönstret ser du alla installerade tillägg. Avinstallera alla skumma tillägg genom att klicka på Ta bort. Återställ Google Chrome

Rensa cache och webbdata från Chrome:

 1. Klicka på Meny och välj Inställningar.
 2. Under Sekretess och säkerhet, välj Rensa webbläsardata.
 3. Välj Webbhistorik, Cookies och annan webbplatsdata samt lagrade bilder och filer.
 4. Klicka på Radera data. Återställ Google Chrome

Ändra din startsida:

 1. Klicka på menyn och välj Inställningar.
 2. Leta efter en skum webbplats sektionen Vid uppstart.
 3. Klicka på Öppna en specifik sida eller en uppsättning av sidor och klicka på de tre punkterna för att hitta alternativet Ta bort.

Återställ Google Chrome:

Om de föregående metoderna inte hjälpte dig, återställ Google Chrome för att eliminera alla komponenter:

 1. Klicka på Meny och välj Inställningar.
 2. I Inställningar, scrolla ner och klicka på Avancerat.
 3. Scrolla nedåt och hitta sektionen Återställ och rensa upp.
 4. Klicka nu på Återställ inställningarna till de ursprungliga standardinställningarna.
 5. Bekräfta med Återställ inställningar för att slutföra borttagningen. Återställ Google Chrome

Återställ Safari

Ta bort oönskade tillägg från Safari:

 1. Klicka på Safari > Inställningar…
 2. I det nya fönstret, välj Tillägg.
 3. Markera det oönskade tillägget som är relaterat till Delta-homes.com och välj Avinstallera. Återställ Safari

Rensa cookies och annan webbplatsdata från Safari:

 1. Klicka på Safari > Rensa Historik…
 2. I rullgardinsmenyn under Radera väljer du all historik.
 3. Bekräfta med Rensa Historik. Återställ Safari

Återställ Safari om ovanstående steg inte hjälpte dig:

 1. Klicka på Safari > Inställningar…
 2. Gå till fliken Avancerat.
 3. Bocka i Visa menyn Utveckla i menyraden.
 4. I menyraden klickar du på Utveckla och väljer sedan Töm cache. Återställ Safari

Efter att ha avinstallerat detta potentiellt oönskade program (PUP) och fixat alla dina webbläsare så rekommenderar vi att du skannar ditt PC-system med ett välrenommerat antispionprogram. Detta kommer hjälpa dig att bli av med Delta-homes.com registerspår och även att identifiera relaterade parasiter och möjliga skadeprogramsinfektioner på din dator. För detta kan du använda vår högt betygsatta skadeprogramsborttagare: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Julie Splinters
Julie Splinters - Virus-borttagningsspecialist

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Julie Splinters
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk