Combo Cleaner recension, gratis nedladdning

Combo Cleaner – ett professionellt Mac underhållsverktyg med mycket effektiv anti-virus motor

Combo Cleaner är en mycket effektiv optimerare och anti-virus program för Mac system som är kompatibel med Yosemite, El Capitan och Sierra frameworks. Dens kraftfulla anti-virus motor är kapabel av att ta bort cyberhot som skadeprogram, adware och andra potentiellt oönskade program. Inte bara erbjuder den tillfredsställande skydd mot skadliga program utan Combo Cleaner är också utrustad med en diskrensare, integritetsskanner, avinstallerare och kan dessutom hitta stora och dubbla filer som tar upp onödigt utrymme.

På grund av missuppfattningen att macOS inte kan få cyberinfektioner så hoppar användare ofta över säkerhetsåtgärden att använda ett omfattande anti-malware program. Men Mac-skadeprogram är väldigt riktiga och de blir bara vanligare och vanligare. Samtidigt som potentiellt oönskade program kan vara irriterande att hantera (speciellt om ingen handling tas för att ta bort dem) så finns farligare virus som MacDownloader, KeRanger, X-agent som är kapabla av så mycket mer – stöld av känslig information, låsning av personliga filer och mycket mer.

Combo Cleaner är en av de bästa lösningarna till skadeprograms-relaterade problem eftersom den inte använder en öppen källa för att hitta hot men istället förlitar sig på ett hängivet cybersäkerhetsteam som uppdaterar databasen med några timmars mellanrum. Dessutom inkluderar databasen inte bara macOS virus men använder även PC databasen. Även om Macs inte kan bli infekterade av Windows virus så hjälper den här funktionen användare från att skicka vidare infekterade filer till maskiner som använder Windows.

Allt som allt är Combo Cleaner en perfekt assistent för macOS maskiner som kommer hålla cyberhot undan och se till att den funktionerar smidigt med hjälp av optimeringsfunktionerna. 

Installation och funktionalitet

Användare kan ladda ner och installera applikationen på den officiella webbsidan av Mac App Store och prova den gratis.

Installationsprocessen är snabb och direkt – användare laddar helt enkelt ner installationsprogrammet och drar ikonen till Applikations mappen. Så snart som Combo Cleaner är installerat ser användare den tekniska informationen om sin Mac, såsom totalt tillgängligt plats, använt/ledigt RAM och belastningen på CPUn.

Dashboard

Programmets gränssnitt ser smart ut och är enkelt att använda. De separerade funktionerna kan nås till vänster i instrumentlådan. Användare kan starta en hel systemskanning som kommer leta efter diskfel, dubbletter, integritetsproblem och cyberhot. Hela skanningen tar ungefär 20 minuter (det kan variera beroende på storleken av disken), men användare kan fortfarande använda sina maskiner under tiden.

Så snart som skanningen är färdig kan användare se resultaten direkt. Men utan Premium versionen kan användare bara städa sina diskar, hitta stora filer och se dubbletter. För att fullkomligt fixa sina datorer med hjälp av Combo Cleaner behöver användare köpa ett licens.

Combo Cleaners huvudfunktioner

Combo Cleaners funktioner för att förbättra användningen av Mac inkluderar följande verktyg:

  • Antivirus. En av de mest värdefulla funktionerna av Combo Cleaner är dens antivirus motor som är mycket effektiv för macOS skadeprograms-upptäckt och borttagning. Dessutom avslöjar applikationen också Windows-virus. Adware och andra PUPs kan inte bara störa dagligen under surfning men även leda till informationsläck eller identitetsstöld(adware är känt för att skicka användare till phishing eller tekniska support bedrägerier);
  • Disk Rensare. Den här funktionen låter användare snabbt bli av med skräp och temporära filer och städa upp systemet så det körs smidigare och snabbare;
  • Stora Filer. Gamla och glömda filer kan ofta ta upp en stor mängd plats på enheten och röra till den. Den här funktionen tillåter att man hittar oanvända filer och visar deras plats, storlek, etc;
  • Dubbletter. Dubbla filer är ytterst värdelösa men kanske svåra att märka eftersom de kan vara sparade på olika ställen. Därför hjälper den här funktionen användare att hitta alla dubbletter och erbjuder att ta bort dem;
  • Integritetsskanning. Användare som är oroliga för sin säkerhet kan hålla sig säkra med Integritetsskanningen på Combo Cleaner. Den här funktionen skannar maskinen efter kakor, webbläsarhistorik och liknande. Användare kan också fullt ställa om sina webbläsare vare sig det är Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox eller något annat;
  • Avinstallerare. Detta är en perfekt lösning för de användare som har problem med att eliminera spår av potentiellt oönskade applikationer.

Priset. Är det värt att investera i det här verktyget?

Precis som vilken annan legitim programvara som helst är inte Combo Cleaner gratis, i alla fall inte den fulla funktionaliteten. Som nämnt ovan kan appen bli nedladdad från Apple store eller den officiella webbsidan gratis. Användare kan sedan utföra en fullkomlig systemskanning och städa sina diskar och se samt ta bort dubbletter. För andra funktioner, såsom antivirusskanning resultat/rensning, avinstallation av program och integritetsskanning så måste användare köpa Premium versionen av programmet.

Användare kan välja mellan två val: Singellicens eller Familj/Kontorlicens. De som bara använder en enda maskin hemma kan köpa en licens för en dator för $44.95, medan familj/kontorlicensen fungerar för fem datorer och kostar $88.95. Betalningen är återkommande var sjätte månad så de som inte vill fortsätta använda Combo Cleaner får avsluta sin prenumeration när som helst. 

Combo Cleaner Price

De som inte är glada med sitt köp kan få sina pengar tillbaka inom en 30-dagars period. Dessutom blir betalningar hanterade av en säker eCommerce webbsida som är certifierad av TRUSTe och DigiCert.

Slutsats

Cyberbrott är på uppgång: gisslanprogram låser in användares filer och crypto-miners missbrukar systemets resurser för att mina cryptocurrency. Medan de som gör onda handlingar tjänar mycket får oskyldiga dataanvändare lida genom att förlora sin personliga data och riskera identitetsstöld. Säkerhetsforskare fortsätter att jobba på att vinna mot cyberhot och komma på nya lösningar för mer sofistikerade infektioner. Därför behöver användare använda den teknologin som finns tillgänglig för att skydda sin integritet.

De som fortfarande är övertygade att Mac inte behöver skydd har fel – Mac skadeprogram är inte en myt. På grund av den här missuppfattningen brukar användare hoppa över viktiga säkerhetssteg och får sin personliga information stulen. Combo Cleaner använder avancerad teknologi för att skydda användare från cyberattacker och förhindra skadan som malware kan skapa. Dessutom kan de extra funktionerna av detta antivirus programmet öka hastigheten och rensa macOS så att allt körs smidigt.

Överallt är Combo Cleaner ett fantastiskt verktyg för att skydda inte bara dig själv från datavirus utan också underhålla din enhet och hålla den problemfri.

Removing malware

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Combo Cleaner Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Combo Cleaner Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Combo Cleaner, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Combo Cleaner har en gratis begränsad skanner. Combo Cleaner erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Om utvecklaren
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Expert i kampen mot skadlig kod, virus och spionprogram...

Kontakta Linas Kiguolis
Om företaget Esolutions

Recensioner på andra språk