Vad är Moxgfjabg.exe? Ska jag bort det?

Om du precis har lagt märke till Moxgfjabg.exe i din aktivitetshanterare så ska du INTE tro att den tillhör Google! Oavsett att denna körbara fil beskrivs som en ’Google Chrome-process’, så tillhör den en trojan. Sådana typer av virus kan vara väldigt farliga eftersom trojaner använtds för att iscensätta en rad skadliga aktiviteter. Vilka aktiviteter kan orsakas av dem? Först av allt så kan Moxgfjabg.exe och relaterade komponenter försöka ägna sig åt bitcoin mining på din dator. Sådana aktivititer kan självklart sakta ner din maskin. Vidare så kan denna fil hjälpa dess utvecklare att infektera systemet med ytterligare skadeprogram, genomföra DDoS-attacker, molnuträkningar och klickbluffar. För att summera så ska du inte tro att Moxgfjabg.exe tillhör Google Chrome. Om du precis har upptäckt att denna fil körs i din Aktivitetshanterare så bör du skanna din dator med ett uppdaterat antispionprogram, såsom FortectIntego.

Det är känt att processen Moxgfjabg.exe kan dyka upp i din Aktivitetshanterare direkt efter att du har besökt en attackerad webbsida, öppnar missvisande e-postbifogningar eller klickar på en misstänkt länk. Vidare så varnar säkerhetsexperter även folk för ’bundling’, eftersom det finns hundratals gratisprogram och spridprogram som ofta lägger till annonsprogram och webbläsarkapare i tilläggsform. De populäraste bland dem är delta-homes.com, Omiga Plus [Omiga Plus], mystartsearch [mystartsearch], Adchoices [Adchoices].

Om Moxgfjabg.exe redan har dykt upp på din dator så bör det tas bort DIREKT. Annars kan den enkelt ägna sig åt ovan nämnda aktiviteter. Om du vill ta bort falska Google Chrome-processer utan att lämna gömda komponenter så ska du välja ett av dessa program: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk