Vad är DSearchLink.exe? Ska jag bort det?

Det finns en skadlig fil vid namn DSearchLink.exe som sprids runt. Om du precis har upptäckt att denna körbara fil körs i din Aktivitetshanterare så bör du veta att detta är ett tecken på att ett potentiellt oönskat program har infiltrerat dig. Notera att närvaron av DSearchLink.exe betyder att din dator har infekterats med delta-homes.com, Delta-Search.com eller en annan webbläsarkapare.

Att ha sådana program installerade i systemet kan vara väldigt farligt eftersom de kan leda dig till skadliga webbsidor som används för att sprida andra skadeprogram. Oavsett att de inte anses vara skadliga så kan de dock ha förmågan att bevaka PC-användare och samla in data som är relaterad till deras surfning. Sådan information kan också kallas ’personlig icke-identifierbar’. Om den delas med misstänkta tredje parter så kan det dock leda till ökade mängder spam, att luriga annonser visas och andra problem. Avslutningsvis så kan du märka att du inte kan använda den webbläsare som du föredrog innan infiltrationen av viruset delta homes eftersom det kan blockera välrenommerade sökmotorer (Google, Bing, Yahoo, etc.) och sakta ner alla dina webbläsare.

Som du ser så är DSearchLink.exe en väldigt skadlig fil som relaterar till misstänkta aktiviteter. Om du vill försöka ta bort det så kan du märka att den körs i Aktivitetshanteraren direkt efter att du har startat om datorn, och därför bör du använda enbart automatisk borttagning av denna och andra filer som är relaterade till Delta Homes. Som vi redan sagt så är denna webbläsarkapare väldigt misstänkt och bör aldrig användas för sökningar. Vissa PC-säkerhetsexperter hävdar att webbläsarkapare inte är virus, men vi anser att det inte finns någon anledning att sätta din dator och dig själv i riskzonen för att drabbas av skadeprogram.

För att bli av med Delta Homes och relaterade komponenter, såsom DSearchLink.exe, så bör du använda en av dessa applikationer: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Webroot SecureAnywhere AntiVirus.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Om utvecklaren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk