Vad är BabMaint.exe? Ska jag bort det?

BabMaint.exe (kan även kallas asbabmaint.x eller redirect.js) är en välkänd och skadlig körbar fil som är relaterad till misstänkta add-ons för webbläsare som är kapabla att kapa Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox och andra webbläsare. Det farligaste programmet som är relaterat till denna fil är delta-homes.com. Du bör definitivt undvika och ta bort det från din dator så fort det börjar störa dig med sina omdirigeringar till okända webbsidor och kommersiella popup-annonser som är fyllda med diverse länkar. Dessa aktiviteter kan börja störa dig när du använder Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox och andra webbläsare.

Omdirigeringar från delta-homes.com är dessvärre inte det farligaste som kan hända. Det farligaste med denna kapare är att den är kapabel att bevaka PC-användare och samla in deras söktermer, mest besökta webbsidor, data du skrivit in när du besökt dina favoritsidor, etc. Det kan dessutom samla in information som inkluderar offrets e-postadress, PC:ns IP-adress, dess plats, etc. Om du inte vill avslöja sådan information för okända tredjeparter så bör du ta bort viruset delta-homes och filen BabMaint.exe från din dator.

Det verkar dessutom som att denna fil kan användas av andra webbläsarkapare, såsom Babylon toolbar [Babylon toolbar], 22find virus [22find virus] och mixidj.delta-search.com [mixidj.delta-search.com]. Dessa program kan även användas för webbläsarkapaning och liknande oönskade aktiviteter, så du bör försöka bli av med dem så fort som möjligt. Annars kan det sluta med att du skickas till tvivelaktiga sidor med tvivelaktigt innehåll.

Detta beteende anses dessvärre fortfarande vara legitimt. Det enda som låter lovande är att fler och fler säkerhetsforskare inkluderar denna fil i databasen i sina antispionprogram. Om du vill vara säker på att din dator är fri från BabMaint.exe så bör du skanna den med FortectIntego. Du kan även använda denna applikation för att ta bort BabMaint.exe och relaterade webbläsarkapare.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Om utvecklaren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk