Vad är DSearchLink.exe? Ska jag bort det?

av Ugnius Kiguolis - -

Det finns en skadlig fil vid namn DSearchLink.exe som sprids runt. Om du precis har upptäckt att denna körbara fil körs i din Aktivitetshanterare så bör du veta att detta är ett tecken på att ett potentiellt oönskat program har infiltrerat dig. Notera att närvaron av DSearchLink.exe betyder att din dator har infekterats med delta-homes.com, Delta-Search.com eller en annan webbläsarkapare.

Att ha sådana program installerade i systemet kan vara väldigt farligt eftersom de kan leda dig till skadliga webbsidor som används för att sprida andra skadeprogram. Oavsett att de inte anses vara skadliga så kan de dock ha förmågan att bevaka PC-användare och samla in data som är relaterad till deras surfning. Sådan information kan också kallas ‘personlig icke-identifierbar’. Om den delas med misstänkta tredje parter så kan det dock leda till ökade mängder spam, att luriga annonser visas och andra problem. Avslutningsvis så kan du märka att du inte kan använda den webbläsare som du föredrog innan infiltrationen av viruset delta homes eftersom det kan blockera välrenommerade sökmotorer (Google, Bing, Yahoo, etc.) och sakta ner alla dina webbläsare.

Som du ser så är DSearchLink.exe en väldigt skadlig fil som relaterar till misstänkta aktiviteter. Om du vill försöka ta bort det så kan du märka att den körs i Aktivitetshanteraren direkt efter att du har startat om datorn, och därför bör du använda enbart automatisk borttagning av denna och andra filer som är relaterade till Delta Homes. Som vi redan sagt så är denna webbläsarkapare väldigt misstänkt och bör aldrig användas för sökningar. Vissa PC-säkerhetsexperter hävdar att webbläsarkapare inte är virus, men vi anser att det inte finns någon anledning att sätta din dator och dig själv i riskzonen för att drabbas av skadeprogram.

För att bli av med Delta Homes och relaterade komponenter, såsom DSearchLink.exe, så bör du använda en av dessa applikationer: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Webroot SecureAnywhere AntiVirus.

dom - status filen:
farlig fil
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara