Vad är WMPNSCFG.exe? Ska jag bort det?

WMPNSCFG.exe är en legitim process som tillhör Windows Media Player. Denna process är ansvarig för att starta Windows Media Player Network Sharing Service (NSS) och att vänta på notifikationer från den tjänsten. När den hittar nya mediaapparater så designerar den en popup-notifikation och varnar folk om dem. Om du klickar på detta meddelanden så kommer WMPNSCFG.exe att starta Windows Media Player som kommer erbjuda att tillåta eller att neka delning. Men denna process är inte en nyckelprocess för Windows, så du kan stänga ner den om tycker att den orsakar problem.

FARA!

WMPNSCFG.exe kan användas för att gömma skadeprogram! Hackare har börjat använda namnen på legitima filer för att få folk att tro att de inte är infekterade, så det finns inga garantier att WMPNSCFG.exe inte är inblandad i detta. Om du hittar denna process utan att ha installerat Windows Media Player så bör du vara väldigt försiktig med den. I detta fall bör du kolla denna fils pålitlighet med hjälp av RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Borttagning guider på andra språk