Vad är smss.exe? Ska jag bort det?

Smss.exe är undersystemet som sköter sessionen, som kan ses köras i Windows Task Manager (aktivitetshanteraren) på varje dator. Det är en äkta fil, en del av Microsoft Windows Operating System, som ansvarar för att starta användar sessioner. Den börjar köras under start-processen, startar winlogon.exe och csrss.exe processerna, ställer in system variablar etc. Smss.exe kan få hela systemet att sluta svara om winlogon.exe eller csrss.exe processerna inte gör som de ska. Vi rekommenderar inte att stoppa denna process om den är placerad i c:\windows\System32\smss.exe därför att den är nödvändig för att en PC ska fungera normalt.

Varning, FARA!

Orginalfilen smss.exe är placerad i c:\windows\System32\smss.exe. Om du hittar den på något annat ställe är det stor risk att du stött på ett virus! Ondsinta smss.exe processer kan fungera som en körbar fil för att starta parasiter, som laddar upp huvudkomponenter av ondsinta program och kör dom som farliga program. Det kan vara en stor del av en farlig parasit, så som Employee Watcher, DreamAd, Wowcraft.b, YahLog, Sober.x, Gammiy, MDSA Sentinel X, KillSec med fler. Dessa hot kan använda smss.exe med olika anledningar, eftersom filens funktion beror på vilken särskild parasit den tillhör. Vi råder dig att skanna ditt system, ta bort körbara smss.exe och avsluta alla processer den startat.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Borttagning guider på andra språk