Vad är services.exe? Ska jag bort det?

Services.exe är en körbar fil som kan hittas på system med Windows 2000 och Windows XP. Denna process är ansvarig för en lämplig syssla för Windows-tjänster och kan även användas för att kontrollera loggin- eller Plug and Play-funktionalitet. Så om du upptäcker filen Services.exe så bör du låta den köras eftersom den är en nödvändig del av Windows.

FARA!

Det finns flera hundra illasinnade program som använder legitima processers namn för att gömma sin närvaro på datorn. Services.exe är en sånda fil. Enligt experter så kan den användas av webbläsarkapare så som CoolWebSearch.xpsystem, Anits, NS Keylogger, WALI, Clickbank, Replace, Rontokbro, och andra farliga cyberinfektioner. När den installerats på systemet så blir den ansvarig för att starta parasiter, ladda huvudkomponenter för illasinnade program eller köra en destruktiv last. Men den kan även arbeta självständigt i bakgrunden av systemet och genomföra sina egna skadliga handlingar.

Om du hittar filen Services.exe på din dator så bör du kolla den eftersom det kan vara ett tecken på att din dator infekterats av ett specifikt hot. För att skanna systemet rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Borttagning guider på andra språk