Vad är rundll32.exe? Ska jag bort det?

Rundll32.exe är en äkta Microsoft Windows operativ system process, som är ansvarig för att ladda och köra dynamic link library (.dll) filer. Rundll32.exe kommer med alla versioner av Windows OS och fungerar genom att använda sig av en funktion som är tagen från en specifik DLL modul. I icke-tekniska termer, den hjälper till att utföra DLL filer och placera deras arkiv in i systemets minne. Under inga förhållanden ska du avsluta denna process, eftersom den är nödvändig för att systemet ska fungera korrekt.

Varning, FARA!

Spyware (spionprogram), adware (reklamprogram), keyloggers, trojaner och andra virus gömmer sig ofta bakom rundll32.exe processen. OBS, äkta rundll32.exe filer är normalt placerade i mappen C:\Windows\System32. Om din fil är placerad på annat ställe, rekommenderar vi skarpt att du genomsöker systemet med ett anti-malware (anti-skadeprogram) program. Ondsinta rundll32.exe kan vara sammankopplade med Trojan horses StartPage, ZenDown, Redbohon eller Wowcraft. Utöver det, kan det även användas av en hacker för att använda ditt system som en bot eller till att sprida malware (skadeprogram)

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Borttagning guider på andra språk