Plumbytes-guide

av Jake Doevan - -
12

Plumbytes – gratis- vs fullversion

Plumbytes Anti-Malware är ett program som snabbt växer i popularitet bland användare. Även om utvecklaren av detta program, Plumbytes Software Lp, är ett relativt nytt företag inom antisabotageprogram, har det vuxit snabbt och bevisat att ett nytt antisabotageprogram kan vara lika starkt som ett gammalt och välkänt ett. Plumbytes Anti-Malware ger ett väsentiligt datorskydd; det kan identifiera, avbryta och avinstallera suspekta spionprogram eller kritiska sabotageprogram. Dessutom har programmet ett användarvänligt gränssnitt, så att även de minst erfarna PC-användarna enkelt kan hantera det och hålla sina datorer skyddade. Vidare, erbjuder Plumbytes Software sina användare teknisk support dygnet runt. Denna tillhandahåller personanpassad hjälp med att ta bort de mest envisa infektionerna. Lär dig mer om Plumbytes driftsprinciper med denna recension.

Precis som andra tillförlitliga antisabotageprogram, ingår inte alla funktioner i gratisversionen. Den fullständiga versionen av Plumbytes Anti-Malware kostar 34,99 euro (exkl. moms). Denna licensierade version kan uppäcka och ta bort sabotageprogram, spionprogram, webbläsarkapare och även de mest allvarliga datorhoten, såsom datormaskar, trojaner och rootkits. Men för användare som först vill testa programmet innan de köper det – hur snabbt det skannar eller bara för att kontrollera om datorn behöver rensas eller inte – finns en gratisversion av programmet tillgängligt. Kom ihåg att gratisversionen endast kan upptäcka sabotageprogram, men inte avinstallera dem. Om användaren bestämmer sig för att inte använda detta antisabotageprogram, kan det enkelt avinstalleras via ”Kontrollpanelen”. 

Ladda ner Plumbytes

Du kan ladda ner installationsguiden för Plumbytes Anti-Malware här. Filen (antimalwaresetup.exe) upptar endast 568 Kb, så det bör bara ta några sekunder att ladda ner den. För att öppna installationsguiden, dubbelklickar du bara på den nedladdade filen. När ett popp-upp-meddelande dyker upp som frågar dig om du tillåter att programmet gör ändringar på din PC, ska du klicka på OK; sedan dyker Plumbytes-installeraren upp.  För att starta installationen, klickar du bara på Installera. Installeraren kommer då att ladda ner programmet och installera det på datorn. Plumbytes är ett lättviktsprogram, så hela installationsprocessen ska inte ta mer än fem minuter. 

Skanna datorsystemet med Plumbytes

Plumbytes startar en smartskanning (Smart Scan) så fort det har installerats. Programmet använder en avancerad skanningsalgoritm, som är upp till fem gånger snabbare än alla andra. Med andra ord, skannar Plumbytes datorsystemet snabbt men utförligt. Det undersöker inte bara filer och program som finns på datorn, utan också webbläsare och det kan upptäcka samtliga suspekta spårningscookies, filändelser och andra adderade komponenter. Efter att skanningen är klar, låter programmet användaren att avmarkera vissa upptäckta hot och lämna kvar dem.  

Plumbytes Smart Scan

Du kan ställa in så att programmet påbörjar skanning när du startar datorn. Gå bara till Inställningar > och se till att alternativen Kör Anti-Malware vid uppstart av PC:n och Utför skanning vid uppstart är valda. Vi rekommenderar också att du regelbundet söker efter programuppdateringar och installerar dem så fort de lanseras. På så sätt, blir databasen över hot uppdaterad med de senaste virusdefinitionerna och antisabotageprogrammet kan identifiera och ta bort dem. För att uppdatera programmet, går du till fliken Överblick och klickar på Sök efter uppdateringar. Installera dem, om det finns några.  

Plumbytes Anti-Malware

Aktivera Plumbytes Anti-Malware och ta bort upptäckta hot

När Plumbytes är klart med smartskanningen, kommer en lista över alla identifierade hot. Användaren kan avmarkera de som han eller honom vill behålla för att förhindra att de raderas. För att ta bort farliga objekt, måste användaren aktivera programmet genom att ange Plumbytes serienyckel, även kallad licensnyckel. Om du ännu inte har nyckeln, klicka på knappen Ta bort hot och klicka sedan på Jag vill köpa nyckeln. Då kommer du att dirigeras till en webbsida, där du kan köpa nyckeln. Om du redan har köpt den fullständiga versionen av Plumbytes full och har nyckeln, ange då bara numret i rutan och klicka på Aktivera. Gå sedan tillbaka till skanningsresultatet och klicka på Ta bort nu igen. Då kommer antisabotageprogrammet att börja radera de skadliga objekten, ett efter ett, rensa ditt system och göra det fritt från virus. Efter att programmet har tagit bort samtliga skadliga program och komponenter, kan du komma att ombeds att starta om din PC för att verkställa ändringarna.

Remove threats with Plumbytes

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Plumbytes Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Plumbytes Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Plumbytes Anti-Malware, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Plumbytes Anti-Malware har en gratis begränsad skanner. Plumbytes Anti-Malware erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.

Recensioner på andra språk