Plumbytes recension, gratis nedladdning

12

Plumbytes Anti-Malware är ett fördelaktigt säkerhetsprogram, som är utvecklat av Plumbytes Software, LP. Detta brittiska företag har skapat ett antisabotageprogram för datoranvändare som söker ett säkerhetsprogram som inte bara kan undanröja sabotageprogram utan också spionprogram. Detta är exakt vad detta program gör; det kan radera virus , trojaner, ransomware, keyloggers, falska antispionprogram datormaskar, annonsprogram, webbläsarkapare och andra farliga program som utgör en risk för datorsystemet och användarens integritet. Till detta, har programmet ytterligare effektiva egenskaper. 

Det verkar som att Plumbytes Anti-Malware har en integrerad skyddsmekanism mot webbläsarkapning, vilket är en minst sagt nyttig funktion nuförtiden. Webbläsarkapare är potentiella oönskade program som sprids via den s.k. ”bundling”-tekniken, vilket betyder att de kan ligger inpackade i andra gratisprogram och därmed installeras ihop med dessa. För att förhindra att kapare smyger sig in i din dator, måste du följa några extra steg under programinstallationer och detta är en tidskrävande process. ”Anti-kapnings”-funktionen kan stoppa dessa program från att kapa dina webbläsare. 

En annan användbar egenskap är att programmet kan upptäcka säkerhetshot, vilket gör att du kan förbli säker när du surfar på nätet. Internet är tveklöst fullt med nätfiskesidor som försöker att stjäla personlig information från användare eller skadliga webbsidor med falsk information som försöker att övertyga oerfarna användare att installera kritiska program på sina datorer. Det kan vara vårt att själv identifiera sådana webbsidor och det är här som denna funktion kommer till användning. 

Det är också värt att nämna att detta antisabotageprogram slår andra säkerhetsprogram på grund av dess snabbskanningsegenskap. Jämfört med andra anisabotageverktyg, är Plumbytes Anti-Malware upp till fem gånger snabbare. Dessutom har Plumbytes ett användarvänligt gränssnitt, detta som är utformat för att hjälpa användaren att rensa datorn från hot utan krångel. Användaren kan också välja att ställa in så att programmet körs igång och utför en systemskanning vid uppstart. Fullständiga instruktioner för hur man använder programmet finns i Plumbytes-guiden.

Plumbytes-guide

Nedladdning av Plumbytes 

Du kan ladda ner gratisversionen av Plumbytes Anti-Malware här och skanna din dator efter hot. Detta program är kompatibelt med Windows 10/8/7 (både 32 och 64 bit), Vista (med SP2, endast 32 bit) och XP (SP3, endast 32 bit). Det kommer automatiskt att identfiera, lokalisera och tillhandahålla information om spionprograms- sabotageprogramsinfektioner i ditt datorsystem. Tillgång till alla effektiva funktioner kan du dock bara få i den fullständiga versionen av programmet. Den fullständiga versionen kan du köpa för 34,99 euro, exklusive moms. Licensen gäller i sex månader och kan förnyas automatiskt. Det måste nämnas att genom att använda denna produkt, kan du alltid få individuell hjälp från erfarna IT-experter. Om programmet mot förmodan inte lyckas att upptäcka ett hot eller om du upplever några andra problem, kan du nå den den tekniska supporten dygnet runt; denna kan bistå med en gratis lösning på dina datorproblem. 

Vi måste varna dig för att inte leta efter en gratis licens- eller aktiveringsnyckel för Plumbytes Anti-Malware på nätet, för det finns ingen. Var uppmärksam på bedragare som erbjuder dig gratis piratversioner av detta program, för dessa kan vara ”bundlade” med skadliga virus, spårningsprogram, trojaner och andra skadliga program. Om du funderar på att ladda ner en crackad version av Plumbytes Anti-Malware, tänk om. Att installera piratversioner av legitima program är ett brott, så du kan komma att straffas för det. Men det värsta är att bedragare kan komma att utnyttja din vilja att installera gratisprogram som egentligen kostar och infektera din dator med sabotageprogram. Vänligen, var försiktig; endast legitima versioner av program går att lita på!

Är Plumbytes legitimt?

Vi har fått denna fråga många gånger redan och svaret är ja; Plumbytes är ett helt legitimt program. Det är en ganska ny produkt och det är vanligt att säkerhetsforskare tenderar att inte lita på sådana program. Men 2-spyware-gruppen har testat detta program och vi kan garantera att det är ett säkert program att använda, som kan ta bort spionprogram och sabotageprogram snabbt och effektivt. Så om du är tveksam kring Plumbytes tillförlitlighet, var inte det. Om du någonsin har stött på en artikel på nätet som hävdar att detta antispionprogram är ett potentiellt oönskat program eller ett kritiskt program, har du antagligen besökt en rivals webbsida som marknadsför en annan produkt. Plumbytes är ett tillförlitligt och 100 % icke-skadligt säkerhetsprogram.

Plumbytes i jämförelse med andra program

Plumbytes vs SpyHunter

Plumbytes Anti-Malware och SpyHunter är två antispion-/antisabotageprogram som är mycket lika varandra. De erbjuder båda versioner som möjliggör gratis skanning av datorn och identifiering av datorinfektioner, men för att åtgärda felen måste man köpa de fullständiga versionerna av programmen. Båda programmen erbjuder samma pris på licensnyckeln – 34,99 euro exklusive moms. Dessa program kan ta bort både skadliga och potentiellt oönskade program. Enligt vår uppfattning, har Plumbytes ett mer användarvänligt gränssnitt, eftersom det till skillnad mot SpyHunter erbjuder en funktion för smart skanning (Smart Scan), vilken automatiskt skannar nödvändiga systemutrymmen. SpyHunter låter användaren välja mellan olika skanningsinställningar, vilket kan förvirra oerfarna PC-användare. Vi har ockå noterat att Plumbytes utför systemskanningar snabbare än SpyHunter. Du hittar en fullständig jämförelse mellan Plumbytes och SpyHunter här.

Plumbytes vs Malwarebytes AntiMalware

Även om Plumbytes Anti-Malware är ett nyare antisabotageprogram, är det precis lika bra som programmet Malwarebytes Anti-Malware. Vi har noterat attt Malwarebytes marknadsför sig själv som en gratis produkt, även om dess gratisversion endast kan ta bort sabotageprogram och inte ger något skydd. Plumbytes marknadsför sig inte som en gratis produkt, men erbjuder en gratis skanningsfunktion. Därmed kan användare skanna datorn och identifiera hot helt gratis. De fullständiga versionerna av dessa program erbjuder en rad användbara funktioner. Det måste noteras att Plumbytes skannar systemet snabbare än Malwarebytes och dessutom erbjuder en 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti från köpdatumet, medan Malwarebytes bara har en 30-dagarsgaranti. Läs den fullständiga jämförelsen mellan Plumbytes och Malwarebytes AntiMalware här.

Frågor som användare ofta ställer om Plumbytes Anti-Malware:

Fråga: Hej. Jag letar efter ett säkerhetsprogram som kan skydda min dator mot virus och också mot alla de program som visar en massa annonser. Jag har märkt att mina barn ofta laddar ner sådana program till datorn. Jag hittade programmet Plumbytes Anti-Malware; det är inte lika dyrt som andra antisabotageprogram, men jag vill veta om det är ett tillförlitligt program. 

Svar: Plumbytes Anti-Malware är ett helt säkert och legitimt antisabotageprogram, som kan identifiera spion- och sabotageprogram och snabbt ta bort dessa. Detta program är ganska nytt på marknaden av antisabotageprogram, men vår forskning visar att det är precis lika effektivt som andra antisabotageprogram. Dessutom erbjuder det ett stort antal nyttiga funktioner som andra program kanske saknar. 

Fråga: Jag har installerat PlumBytes Anti-Malware, men det verkar som att det inte kan hitta det annonsprogram som saktar ner min dator och visar påträngande poppupp-annonser. Vad ska jag göra?

Svar: Kära användare, om Plumbytes Anti-Malware inte lyckas att identifiera vad som ligger bakom dessa obekvämligheter, kontrollera att du har den senaste versionen av programmet. Vi föreslår att du uppdaterar ditt program till den senaste versionen och skannar din dator igen. Om problemet kvarstår, kontakta Plumbytes IT-specialister för att få individuell hjälp; supporten är öppen dygnet runt.  

Fråga: Jag misstänker att min dator är infekterad med någon typ av sabotageprogram, men jag är inte säker. Jag vill ta reda på detta, men vill inte köpa den fullständiga versionen av Plumbytes bara för detta. Vad rekommenderar ni? 

Svar: Om du misstänker att din dator är infekterad med sabotageprogram, rekommenderar vi att du skannar din dator med testversionen av Plumbytes Anti-Malware, som du kan ladda ner gratis. Testversionen av detta program identifierar hot och visar dem för dig, men för att ta bort dem måste du köpa den licensierade Plumbytes-versionen. 

Fråga: Jag såg några negativa recensioner av Plumbytes Anti-Malware när jag letade efter information om detta program på nätet. Hur kan jag veta om detta program är säkert och inte en bluff? Är Plumbytes legitimt?

Svar: När det kommer till PC-program, särskilt säkerhetsprogram, kan du alltid hitta bra och dåliga kommentarer om dem på nätet. Detta program är ingen bluff, då det har tagit bort hot som vi har installerat på en dator som vi har skannat med Plumbytes Anti-Malware. Vidare, om en webbsida som innehåller negativ kritik om Plumbytes på ett påfluget sätt föreslår andra program, handlar det ofta om konkurrerande program så sådan kritik ska inte tas på allvar. 

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Plumbytes Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Plumbytes Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Plumbytes Anti-Malware, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Plumbytes Anti-Malware har en gratis begränsad skanner. Plumbytes Anti-Malware erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Om utvecklaren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Virusanalytiker...

Kontakta Olivia Morelli
Om företaget Esolutions

Recensioner på andra språk