Vad är ntvdm.exe? Ska jag bort det?

Ntvdm.exe är en äkta process som ingår i Microsoft Windows Operativ System. Denna processen kan även kallas Windows NT DOS Virtual Machine eftersom den används för att hantera enkla DOS miljöer. Typiskt så startar processen när du kör ett 16-bit program på din dator och stannar kvar i minnet ifall att du skulle köra ett till 16-bit program i framtiden. Precis som många andra äkta processer så är ntvdm.exe placerad i mappen C:\Windows\System32. Enligt experter är det en kärn system fil, som tar upp runt 73,216 bytes av datorns minne. Vi rekommenderar inte att ni avslutar denna process då, ntvdm.exe är viktig för att en dator ska fungera normalt.
 

Varning FARA!

Vissa virus använda slumpat namngivna processer till deras aktiviteter. Håll ett öga på ntvdm.exe filens placering och testa din dator med ett ansett anti-spyware (anti-spionprogramm) om du tror att denna process kan vara relaterad till malware(skadeprogram) eller andra cyber-hot.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Borttagning guider på andra språk