Vad är MSINET.OCX? Ska jag bort det?

MSINET.OCX (Microsoft Internet Transfer Control) är en legitim fil som tillåter personer att komma åt internet. Denna fil är viktig för att se webbsidor, så om du upptäcker den på din dator bör du behålla den. Men Windows Vista tillhandahåller inte längre MSINET.OCX, och det kan orsaka detta felmeddelanden på din dator skrivbord:

msinet.ocx not correctly registered:file is missing or invalid

För att fixa detta bör du ladda ner denna fil från internet. Vi rekommenderar starkt att välja en välrenommerad webbsida för de.

FARA!

Illasinnade filer kan ha identiska namn till legitima filer, så du bör vara väldigt försiktig med MSINET.OCX. Detta görs för att gömma virus i systemet. Vi rekommenderar starkt att kolla systemet med uppdaterad antispionmjukvara om du hittar denna fil i en mapp som inte är C:\Windows\System32! För detta kan du använda ReimageIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk