Vad är lvcoms.exe? Ska jag bort det?

lvcoms.exe är en legitim Microsoft-process som kan dyka upp på din dator efter att ha installerat ett av dessa program: Logitech ImageStudio, Logitech QuickCam, Labtec WebCam, Logitech ClickSmart eller Pinnacle MPEG Realtime Codec. Denna fil tillhandahåller diverse funktioner, så som integrering av webbkamera med Microsoft NetMeeting, andra applikationer för videoströmning och liknande. lvcoms.exe kan hittas i mappen C:\Program Files\Common Files

FARA!

Hackare som döper sina illasinnade filer efter legitima filer är en stor fara. Det betyder att du inte kan lita på lvcoms.exe, speciellt inte om den ligger i mapparna C:\Windows eller C:\Windows\System32. För att säkerställa att din dator är säker, skanna den med pålitlig antispionmjukvara. För detta rekommenderar vi att använda FortectIntego eller Malwarebytes.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Borttagning guider på andra språk