Vad är lsm.exe? Ska jag bort det?

lsm.exe är en körbar fil som tillhör tjänsten Local Session Manager. Det kan hittas i operativsystemet Microsoft Windows Vista och Windows 7, och ligger vanligtvis i mappen C:\Windows\System32. Om du upptäcker Ism-exe i ett annat operativsystem så bör du inte slösa tid, utan skanna din dator med pålitlig antispionmjukvara. Detta kommer hjälpa dig att kolla denna fil, och om den verkligen är illasinnad, ta bort den och alla dess komponenter. Men i de flesta fall så anses lsm.exe vara en legitim Windows-komponent och en kärnfil i Windows som är ansvarig för att login-sessionerna på PC´n och liknande aktiviteter. Det är därför som vi inte rekommenderara att stänga ner den.

FARA!

Alla skadeprogram kan döpas till vad som helst så lsm.exe kan även användas till att gömma det faktum att din dator är infekterad. Om denna fil inte ligger i mappen C:\Windows\System32, så kan den vara inblandad i illasinnade aktiviteter. I så fall föreslår vi att kolla lsm.exe med RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Borttagning guider på andra språk