Vad är LDMConf.exe? Ska jag bort det?

LDMConf.exe är en körbar fil som tillhör Logitech Desktop Messengar eller LDM. Den kommer i ett paket med alla Logitech Corporation-produkter som en fri tjänst som söker efter mjukvaruuppdateringar och andra nyheter, så som speciella Logitech-erbjundanden, kampanjer, programutvecklingar och liknande information. LDMConf.exe börjar arbeta varje gång datorn startas om och kopplar upp sig mot internet. Den arbetar i bakgrunden och har inget visuellt fönster. Denna fil är inte en av Windows kärnfiler, så du kan ta bort den från systemet utan att skada det.

FARA!

Skadeprogramsskapare försöker att gömma sina skadeprogram. Ibland gör de detta genom att använda identiska namn som de som används för legitima filer. Det är därför som du bör vara försiktig med alla processer som inte tillhör Microsoft. För att säkerställa att LDMConf.exe är legitim, skanna den med ReimageIntego eller annnat pålitligt antispionprogram.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Borttagning guider på andra språk