Vad är inetinfo.exe? Ska jag bort det?

inetinfo.exe är en legitim fil som är relaterad till Microsoft Internet Information Services (IIS) . Denna programvara fungerar som en webbserver och används för olika ändamål såsom att skicka e – post, driva webbplatser etc. Det är också ansvarigt för proxy -och webbservertjänster. Så om du upptäckt inetinfo.exe på ditt system, bör du inte ta bort filen eftersom det är en viktig systemfil som krävs för en stabil och säker dator. Den bör finnas i %Systemroot%\System32.

FARA!

Alla virus kan heta vad som helst och inetinfo.exe är inte ett undantag. Enligt säkerhetsexperter har hackare ”lånat” namnet på filen för att dölja virus som Generic PUP.z , Backdoor.Agent.AAAA , Rontokbro, ParDrop och andra hot. Om detta är fallet så används filen för att starta virus, ladda sina skadliga komponenter och förstöra datorn. Om du tror att din inetinfo.exe är en skadlig fil så bör du inte slåsa någon tid och kolla upp det med RegCure Pro eller annan ansedd scanner .

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Borttagning guider på andra språk