Vad är igfxtray.exe? Ska jag bort det?

igfxtray.exe är en legitim icke-systemprocess som implementerar verktygsfältsikonen som associeras med drivrutinerna för Intel 81-seriens grafikchipset. Med dess hjälp kan du ändra skärmupplösning, färgdjup eller konfiguera grafikkontrollen. Medan det inte är en systemprocess, som kommer från mjukvaran som installerats på PC´n av samma användare, så kan den med säkerhet stängas ner utan att skada systemet. Den legitima igfxtray.exe-processen ligger i mappen C:\Windows\System32 och startas när Windows startar.

DANGER!

Namen på icke-systemprocesser kan också aktivt användas för att gömma existensen av skadeprogram, så om du ser igfxtray.exe i en annan mapp, och inte i C:\Windows\System32, så finns det en stor risk att den kan tillhöra ett virus. Kolla denna process med hjälp av legitim säkerhetsmjukvara!

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk