Vad är igfxpers.exe? Ska jag bort det?

igfxpers.exe

igfxpers.exe är en legitim icke-systemprocess som körs automatiskt när datorn startas. Denna fil installeras vanligtvis som en del av drivrutinen för Intel Graphics Media Accelerator, och är ansvarig för ytterligare konfigueringsalternativ för grafiklösningar från Nvidia. igfxpers.exe bör köras på din maskin om du har en notebook-dator, eftersom den ändrar din skärmupplösning när du använder en dockningsstation eller extern bildskärm. Men den konsumerar stora systemresurser, som om du inte finner igfxpers.exe viktig, så kan du mer säkerhet stänga ner den.

DANGER!

Skapare av skadeprogram använder namnen på legitima filer för att lura användare och göma deras virus. Om din igfxpers.exe INTE ligger i mappen C:\Windows\System32, så bör du kolla din dator med antispionprogram för att säkerställa att den är säker.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk