Vad är IELowutil.exe? Ska jag bort det?

IELowutil.exe är en legitim fil som kan hittas i Windows Vista och senare operativsystem. Den är relaterad med Internet Explorer, som använder filen för att bättre hantera Low Integrity Level Operations i den. Med andra ord så behövs den för att kolla feedar och web slices efter uppdateringar och liknande aktiviteter. Men det finns hundratals människor som rapporterar att de inte kan använda sina datorer som normalt på grund av IELowutil.exe. De rapporterar om nedsaktningar i systemet och felmeddelanden så som:

This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application’s support team for more information.

Om du också lider av detta problem så kan du fixa det med följande steg:

Gå in i Internetalternativ genom att högerklicka på IE-ikonen.
Gå här till Innehåll → Feeds och web slices → Inställningar.
Avbocka nu ”Kolla feeds och web slices och webbplatser automatiskt för uppdateringar”.

VARNING!

IELowutil.exe kan inte hittas på system med Windows XP, så om du hittar den där så kan filen vara farlig. Skapare av skadeprogram tenderar att använda samma filnamn när de namnger sina illasinnade processer så att de kan gömma sina virus. För att kolla pålitligheten hos IELowutil.exe så bör du skanna din PC med ett pålitligt antispionprogram.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Borttagning guider på andra språk