Vad är hkcmd.exe? Ska jag bort det?

hkcmd.exe är en äkta system process, som relaterar till Hotkey Command Module för Intel Graphics Controllers. Klassiskt är den placerad i mappen ”C:\WINNT\System32\”, på Windows NT/2000 och i ”C:\WINDOWS\System32\” mappen på Windows XP. Det hjälper användare som inte vill använda tid på att använda musen, utan vill använda tangentbordet för att kontrollera datorn. Det betyder att det inte är en nödvändig Windows process och den kan säkert avslutas om du vill. Efter den avslutats går det dock inte att använda snabbtangenter för Intel Hotkey Command Modulen.
Varning FARA!

Virus skapare använder namn av äkta filer, för att gömma sina virus på de drabbades datorer. hkcmd.exe filen har upptäckts ansluten till malware (skadeprogramet) Pahatia. Om du inte har en Intel grafikkrets installerad på din dator kan närvaron av hkcmd.exe indicera att du har blivit infekterad. Håll ett öga på filens placering och kör en full system genomsökning med anti-malware (anti-skadeprogram) program för att försäkra dig om att din dator inte är infekterad.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Borttagning guider på andra språk