Vad är Dwm.exe? Ska jag bort det?

Dwm.exe är en legitim Windowsfil som även kan kallas Desktop Windows Manager (DWM). Den kan hittas i Windows Vista, Windows 7 och andra Windossystem. I grunden så tillhör denna process skrivbordets användargränssnitt och är ansvarig för att starta gränssnittet och det visuella temat Windows Aero. Med andra ord så är den ansvarig för grafiska effekter, så som Windows live previews och den glasliknande ramen runt fönster. Precis som andra systemfiler så kan den hittas i C:\Windows\System32. Notera att denna process ibland använder mycket av PC´ns minne. Om du upptäcker detta så kan du stänga ner Windows Aero Glass eller följa dessa steg:

1. Klicka på Start och hitta sökfältet.
2. Skriv i Tjänster och klicka på länken Tjänster.
3. Så fort som Tjänster Windows dyker upp, lokalisera och dubbelklicka på Desktop Windows Manager.
4. Här, klicka på Stoppa för att avaktivera denna tjänst.

FARA!

Alla skadeprogram kan döpas till vad som helst, och Dwm.exe är inget undantag. Om du hittar denna process i någon annan mapp än C:\Windows\System32 så bör du kolla den med RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Borttagning guider på andra språk