Vad är dllhost.exe? Ska jag bort det?

Dllhost.exe är en äkta process som tillhör Microsoft Windows Operativ System. Denna körbara process är allmänt känd som COM surrogate, som tar hand om DLL baserade applicationer. Utöver detta jobbar den med att kontrollera processer i Internet Information Services (IIS), laddar .NET runtime och gör andra aktiviteter. Storleken på den här filen är huvudsakligen runt 5,120 bytes och den är placerad i mappen C:\Windows\System32. Den startas så fort Windows startar. Vi rekommenderar inte att avsluta detta program för den är viktig för en stabil och säker dator.

Varning FARA!

Parasiter använder ofta filer med äkta namn för att gömma sig själva i systemet. Dllhost.exe kan också användas för att köra vissa parasiter, komponenter eller köra en destruktiv del. Även om Dllhost.exe filen inte gör något misstänkt, kan dess närvaro indikera att din dator är utsatt för ett visst hot. För att undersöka om din dllhost.exe fil är äkta, kolla var den ligger någonstans, orginal dllhost.exe är alltid placerad i C:\Windows\System32. Ondsinta Dllhost.exe filer har använts av W32.Welchia, IamBigBrother och andra parasiter..

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Borttagning guider på andra språk