Vad är CTHELPER.EXE? Ska jag bort det?

CTHELPER.EXE-filen är en legitim körbar fil, som finns i Windows-system. Den här filen är inte en kärn Windows-fil, men vi rekommenderar inte avsluta det eftersom det är en del av en process som ger uppgifter mellan installerad programvara och ljudkort från Creative Labs. Med andra ord hjälper CTHELPER.EXE tredjepartstillverkare att producera drivrutiner, tilläggsfunktioner och korrigeringar som kommer att integreras med en snävare passform med Creative ljuddrivrutiner och verktyg. I de flesta fall arbetar CTHELPER.EXE i mappen C:\Windows och tar runt 23 100 – 29 520 bytes diskutrymme.

FARA!

För att dölja sina egna virus namnger hackare sina processer på samma sätt som en legitim Windows-filer. Så, även om cthelper.exe är en verklig process kan dess namn också användas för att dölja ett allvarligt hot, till exempel trojan, mask eller rootkit. Om du vill kontrollera tillförlitligheten av denna process och se till att det inte är ett virus, bör du kontrollera var cthelper.exe filen körs. I det här fallet körs cthelper.exe oftast i C:\Windowsmapp, därför bör du kontrollera om denna process inte körs någon annanstans. Det enklaste sättet att göra det är att kontrollera systemet med RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Borttagning guider på andra språk