Vad är conime.exe? Ska jag bort det?

Conime.exe är en legitim fil, som också är känd som ConsoleIME. Denna körbara filen är en Microsoft signerad fil som används för procedurerna i samband med inmatningsmetodernas editor. I de flesta fall finns Conime.exe i C:\Windows\System32-mappen och tar från 69.120 byte till 27.648 byte av datorns minne. Sammanfattningsvis så hjälper Conime.exe människor att använda tangentbordet och skriva komplexa tecken och symboler. Om du inte vill ha problem med det, ska du inte stänga denna Windows systemfil.

FARA!

Malwareskapare använder namnen på legitima filer för att dölja sina egna virus. Conime.exe har också deltagit i denna verksamhet, så om du hittade den i ditt system, kan det vara så att den är infekterad av trojansk häst eller mask. Enligt säkerhetsexperter är Conime.exe tillagd av BFGhost 1,0 trojan horse och W32.Slurk.A worm. Att behålla sådana virus på systemet är mycket farligt eftersom de lätt kan ställas in för att stjäla värdefull och personligt identifierbar information eller ge angriparen fullständig fjärråtkomst till en infekterad dator. För att kontrollera tillförlitligheten av Conime.exe bör du köra RegCure Pro. Det är också rekommenderat att skanna datorn med FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner som hjälper dig ta bort alla farliga program från systemet.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Borttagning guider på andra språk