Vad är ccap.exe? Ska jag bort det?

ccap.exe är en genuin och legitim fil. Denna fil inkluderas i flera av Symantecs produkter, så som Norton Antivirus, Norton Personal Firewall etc. Denna fil är inte en väsentlig komponent av Windows och läggs till i systemet med installationen av någon annan mjukvara. Om du har installerat någon produkt utvecklad av Symantec så bör du inte stoppa eller ta bort denna körbara fil. Om du avinstallerade programmet som körde ccap.exe så kan du lämna felaktiga anteckningar i registret som kan orsaka registerfel. Det kan även få ditt system att köras långsammare.

FARA!

I vissa fall så kan virus, trojaner, skadeprogram och andra hot maskeras som legitima processer i Windows. Om du inte har någon Symantec-produkt installerad i ditt system och du ser processen ccap.exe i Aktivitetshanteraren så ska du inte slösa tid, utan skanna systemet med ett pålitligt säkerhetsprogram. Det finns även ett annan sätt som du kan använda för att kolla om processen är riktig eller falsk. Öppna Windows Aktivitetshanterare och försök klicka på ”Avsluta Process” på ccap.exe. Om det står ”Processen kan inte avslutas” så är filen mest troligt legitim. Om ccap.exe stängs ner så finns det en stor risk att din dator har påverkats av skadeprogrammet RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Borttagning guider på andra språk