Vad är bridge.dll? Ska jag bort det?

Bridge.dll är en fil som hjälper webläsaren (Browser Helper Object, HBO) som vanligtvis finns i C:\Widnwos\System32 mappen. Precis som alla andra BHO’s så körs filen varje gång användaren startar sin webläsare och den stoppas inte av en personlig brandvägg eftersom denna fil också kommer identifieras som en webläsare. Enligt vissa källor så kan bridge.dll modifieras av spyware och adware.

Det finns många sätt som bridge.dll kan användas – den kan användas för att avlyssna en webläsare, avsluta viktiga processer och ta bort filerna. Vi rekommenderar att du tar bort bridge.dll ifrån din dator. Men du borde inte göra det manuellt om du inte är professionell och inte har nog med kunskap om datorer. Så du borde försöka köra en full system skanning med automatiserade borttagnings verktyg. Vi rekommenderar FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Borttagning guider på andra språk