Vad är bored.exe? Ska jag bort det?

Bored.exe är en illasinnad process som tillhör B.O.R.E.D. 0.2 trojan. Denna illegala process har påkommits med att köras tyst i systemets bakgrund och orsaka diverse aktiviteter samtidigt som det försöker skada det. Ha i åtanke att trojanen B.O.R.E.D 0.2 innebär allvarliga problem för sina offer, inklusive systemmodifikationer, omdirigeringar i webbläsare eller att ge avståndskontroll till sin ägare. Du kan vara säker på att allt detta resulterar i att login-info, lösenord, bankdetaljer och liknande information kommer att förloras.

Så om du ser bored.exe köras på din dator, slösa inte tid, utan ta bort bored.exe från den omedelbart! Vi rekommenderar starkt att kolla din dator efter denna illasinnade process med hjälp av antiskadeprogrammet FortectIntego.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Om utvecklaren
Julie Splinters
Julie Splinters - Virus-borttagningsspecialist

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Julie Splinters
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk