Vad är autoexec.exe? Ska jag bort det?

autoexec.exe är en farlig körbar fil som visar att datorn har påverkats av en trojan, mask eller ett spionprogram. Så fort som den planteras i systemet så kan denna fil användas för att ladda ner ytterligare komponenter till dessa virus. Så man kan säga att autoexec.exe spelar en viktig roll i distributionen av diverse cyberhot. Men vissa experter hävdar att denna fil även kan vara involverad i att starta specifika delar av hot, ta bort dem och liknande aktiviteter.

Om du upptäcker filen autoexec.exe i din Aktivitetshanterare så bör du inte lämna den där eftersom det visar att din dator är infekterad! I så fall rekommenderar vi starkt att använda RegCure Pro och ta bort denna fil och alla relaterade objekt. Om du har problem med att radera denna fil, överväg att använda ett antispionprogram.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Borttagning guider på andra språk