Vad är abDocsDllLoader.exe? Ska jag bort det?

Vad är filen abDocsDllLoader.exe till för?

abDocsDllLoader.exe är en körbar fil. Utgivaren av den är Acer Incorporated. Det är en komponent av abDocs – en app som tillåter användare att komma åt nyligen använda filer från Word, PowerPoint eller Excel. Med hjälp av abDocs kan du komma åt filer du har uppdaterat inom de senaste 30 dagarna.

abDocsDllLoader.exe, som ligger i C:\Program Files, körs automatiskt när Windows startas. Trots att det är en körbara fil är den inte nödvändigtför WIndows, men det verkar som att den inte är farlig eftersom dess utvecklare är känd som ett pålitligt företag. Trots att denna process är kapabel att memorera tangentnedslag och musklig, använder den inte denna information för ljusskygga syften. Det är en laglig fil även om antivirusprogram registrerar den som ett hot.

Hur kan du installera abDocsDllLoader.exe?

Som vi redan har nämnt är abDocsDllLoader.exe en del av abDocs, och installeras därför tillsammans med det. Det är en säker fil, men notera att cyberbrottslingar tenderar att ge till synes säkra filnamn till skadliga filer, och om du installerar abDocs från farliga tredjepartsskällor kan du få en skadlig variant av abDocsDllLoader.exe på ditt system. Om du vill installera ett verifierat original-abDocs, ska du därför inte leta efter en nedladdningslänk på skumma tredjepartssidor eller P2P-nätverk. Du kan hitta den riktiga versionen på Acers officiella webbplats eller på iTunes.

Hur tar man bort abDocsDllLoader.exe?

Du kan avinstallera abDocs på samma sätt som du avinstallerar vanliga program. Efter att ha laddat ner denna mjukvara och abDocsDllLoader.exe kan du dock lägga märke till skumma händelser, såsom systemnedsaktningar, lagg, inkräktande popup-annonser eller andra problem, och då har du troligen laddat ner ett skadeprogram istället för riktiga abDocs. Då måste du skanna din dator med ett bra antiskadeprogram för att hitta all skadlig mjukvara och ta bort den säkert. Vi råder dig att välja antiskadeprogrammet FortectIntego.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk