Vad är wuauclt.exe? Ska jag bort det?

wuauclt.exe

Wuauclt.exe är en legitim Windows-process som även kan kallas Windows Update Client, Automatic Updates eller Windows Update Automatic Updates. Som namnet antyder så körs denna process i bakgrunden av systemet och kollar Microsofts webbsida efter automatiska uppdateringar. Wuauclt.exe ligger i mappen C:\Windows\System32, men du kan även hitta den körs i Aktivitetshanterarens lista när den väntar på tillåtelse. Programmet har inget synbart fönster, och dess säkerhetsbetyg är 9% farligt. Vi rekommenderar inte att stänga ner Wuauclt.exe.

DANGER!

Skapare av skadeprogram gillar att namnge sina illasinnade processer med namn som tillhör legitima processer för att försöka gömma sin virus inne i systemet och förebygga deras borttagning. Om du hittar Wuauclt.exe i en annan mapp än C:\Windows\System32 så kan dn PC vara infekterad med virus. I så fall bör du skanna din PC med ett pålitligt antispionprogram utan att dröja.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-wuauclt-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara