Vad är igfxpers.exe? Ska jag bort det?

av Jake Doevan - -
igfxpers.exe

igfxpers.exe är en legitim icke-systemprocess som körs automatiskt när datorn startas. Denna fil installeras vanligtvis som en del av drivrutinen för Intel Graphics Media Accelerator, och är ansvarig för ytterligare konfigueringsalternativ för grafiklösningar från Nvidia. igfxpers.exe bör köras på din maskin om du har en notebook-dator, eftersom den ändrar din skärmupplösning när du använder en dockningsstation eller extern bildskärm. Men den konsumerar stora systemresurser, som om du inte finner igfxpers.exe viktig, så kan du mer säkerhet stänga ner den.

DANGER!

Skapare av skadeprogram använder namnen på legitima filer för att lura användare och göma deras virus. Om din igfxpers.exe INTE ligger i mappen C:\Windows\System32, så bör du kolla din dator med antispionprogram för att säkerställa att den är säker.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/file-igfxpers-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara