Vad är explorers.exe? Ska jag bort det?

explorers.exe

explorers.exe är en illasinnad körbar fil som läggs till av masken W32/Rbot-FPV och IRC backdoor. Dessa hot kan lätt infiltrera dåligt skyddade Windows-system, stänga ner säkerhetsrelaterade applikationer och starta sina illasinnade aktiviteter på systemet. Explorers.exe är ansvarig för att starta dessa parasiter, ladda deras huvudkomponenter och orsaka stor skada.

Enligt experter så ligger den illasinnade explorers.exe i mappen C:\Windows\System32 folder. Det verkar som att det är en komprimerad fil. Den börjar arbeta så fort som PC startas om. Om du upptäcker explorers.exe i din Aktivitetshanterare, så bör du omedelbart stänga ner den. Vi rekommenderar även att kolla din PC med ett pålitligt antispionprogram för att säkerställa att alla illasinnade filer är eliminerade. Våra rekommenderade program är: RegCure Pro och Reimage.

dom - status filen:
farlig fil
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-explorers-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara