Vad är explorers.exe? Ska jag bort det?

explorers.exe

explorers.exe är en illasinnad körbar fil som läggs till av masken W32/Rbot-FPV och IRC backdoor. Dessa hot kan lätt infiltrera dåligt skyddade Windows-system, stänga ner säkerhetsrelaterade applikationer och starta sina illasinnade aktiviteter på systemet. Explorers.exe är ansvarig för att starta dessa parasiter, ladda deras huvudkomponenter och orsaka stor skada.

Enligt experter så ligger den illasinnade explorers.exe i mappen C:\Windows\System32 folder. Det verkar som att det är en komprimerad fil. Den börjar arbeta så fort som PC startas om. Om du upptäcker explorers.exe i din Aktivitetshanterare, så bör du omedelbart stänga ner den. Vi rekommenderar även att kolla din PC med ett pålitligt antispionprogram för att säkerställa att alla illasinnade filer är eliminerade. Våra rekommenderade program är: RegCure Pro och Reimage.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-explorers-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara