Vad är Dwm.exe? Ska jag bort det?

Dwm.exe

Dwm.exe är en legitim Windowsfil som även kan kallas Desktop Windows Manager (DWM). Den kan hittas i Windows Vista, Windows 7 och andra Windossystem. I grunden så tillhör denna process skrivbordets användargränssnitt och är ansvarig för att starta gränssnittet och det visuella temat Windows Aero. Med andra ord så är den ansvarig för grafiska effekter, så som Windows live previews och den glasliknande ramen runt fönster. Precis som andra systemfiler så kan den hittas i C:\Windows\System32. Notera att denna process ibland använder mycket av PC´ns minne. Om du upptäcker detta så kan du stänga ner Windows Aero Glass eller följa dessa steg:

1. Klicka på Start och hitta sökfältet.
2. Skriv i Tjänster och klicka på länken Tjänster.
3. Så fort som Tjänster Windows dyker upp, lokalisera och dubbelklicka på Desktop Windows Manager.
4. Här, klicka på Stoppa för att avaktivera denna tjänst.

FARA!

Alla skadeprogram kan döpas till vad som helst, och Dwm.exe är inget undantag. Om du hittar denna process i någon annan mapp än C:\Windows\System32 så bör du kolla den med RegCure Pro.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-dwm-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara