Vad är ccap.exe? Ska jag bort det?

ccap.exe

ccap.exe är en genuin och legitim fil. Denna fil inkluderas i flera av Symantecs produkter, så som Norton Antivirus, Norton Personal Firewall etc. Denna fil är inte en väsentlig komponent av Windows och läggs till i systemet med installationen av någon annan mjukvara. Om du har installerat någon produkt utvecklad av Symantec så bör du inte stoppa eller ta bort denna körbara fil. Om du avinstallerade programmet som körde ccap.exe så kan du lämna felaktiga anteckningar i registret som kan orsaka registerfel. Det kan även få ditt system att köras långsammare.

FARA!

I vissa fall så kan virus, trojaner, skadeprogram och andra hot maskeras som legitima processer i Windows. Om du inte har någon Symantec-produkt installerad i ditt system och du ser processen ccap.exe i Aktivitetshanteraren så ska du inte slösa tid, utan skanna systemet med ett pålitligt säkerhetsprogram. Det finns även ett annan sätt som du kan använda för att kolla om processen är riktig eller falsk. Öppna Windows Aktivitetshanterare och försök klicka på ”Avsluta Process” på ccap.exe. Om det står ”Processen kan inte avslutas” så är filen mest troligt legitim. Om ccap.exe stängs ner så finns det en stor risk att din dator har påverkats av skadeprogrammet RegCure Pro.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-ccap-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara