Vad är Babylontoolbartlbr.dll? Ska jag bort det?

Om du har hittat filen babylontoolbartlbr.dll på din dator så måste du ha Babylon Toolbar installerad på din dator. Detta verktygsfält säger sig vara översättningsverktyg som kan användas för att översätta hemsidor på andra språk. Men den har även rapporterats att ha förmågan att ändra standardsökmotorn till search.babylon.com och har även setts installera andra verktygsfält. Detta är anledningen till att vissa säkerhetsföretag har valt att inkludera Babylon Toolbar i deras virus databaser och inte rekommenderar att användaren ska ha kvar den på sin dator.

Den upptäktes först den 1’sta Augusti, 2012 och är en dynamic-link library fil. Den kan hittas i ‘C:\Program Files\BabylonToolbar\BabylonToolbar\1.4.19.1\’ och kan laddas och köras i vilken process som helst. Denna fil är skadlig för att den tillhör klassen av mjukvara som är katagoriserad som “potentiellt oönskad”. Den omdirigerar användarens sökningar, lägger till olika verktygsfält och har även tagit sig in i systemet utan att fråga efter användarens tillåtelse och haft annan oönskad aktivitet.

Denna fil är klassad som FARLIG.

För att ta bort babylontoolbartlbr.dll måste du först ta bort Babylon Toolbar. För att göra detta borde du använda dig av automatiserade processer eftersom du eventuellt kan ta bort fel filer om du gör det manuellt. För att bli av med denna fil en gång för alla rekommenderar vi att du kör en full system skanning med Malwarebytes Malwarebytes eller Reimage. Du kan även använda denna guide: BabylonToolbar removal guide

dom - status filen:
farlig fil
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-babylontoolbartlbr-dll.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara