Vad är Babylontoolbartlbr.dll? Ska jag bort det?

Om du har hittat filen babylontoolbartlbr.dll på din dator så måste du ha Babylon Toolbar installerad på din dator. Detta verktygsfält säger sig vara översättningsverktyg som kan användas för att översätta hemsidor på andra språk. Men den har även rapporterats att ha förmågan att ändra standardsökmotorn till search.babylon.com och har även setts installera andra verktygsfält. Detta är anledningen till att vissa säkerhetsföretag har valt att inkludera Babylon Toolbar i deras virus databaser och inte rekommenderar att användaren ska ha kvar den på sin dator.

Den upptäktes först den 1’sta Augusti, 2012 och är en dynamic-link library fil. Den kan hittas i ‘C:\Program Files\BabylonToolbar\BabylonToolbar\1.4.19.1\’ och kan laddas och köras i vilken process som helst. Denna fil är skadlig för att den tillhör klassen av mjukvara som är katagoriserad som “potentiellt oönskad”. Den omdirigerar användarens sökningar, lägger till olika verktygsfält och har även tagit sig in i systemet utan att fråga efter användarens tillåtelse och haft annan oönskad aktivitet.

Denna fil är klassad som FARLIG.

För att ta bort babylontoolbartlbr.dll måste du först ta bort Babylon Toolbar. För att göra detta borde du använda dig av automatiserade processer eftersom du eventuellt kan ta bort fel filer om du gör det manuellt. För att bli av med denna fil en gång för alla rekommenderar vi att du kör en full system skanning med Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Reimage. Du kan även använda denna guide: BabylonToolbar removal guide

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-babylontoolbartlbr-dll.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara