Vad är OMNIBOX.EXE? Ska jag bort det?

Generell information om OMNIBOX.EXE:

OMNIBOX.EXE är ett misstänkt körbart program som är relaterat till SuperNet Technology Co., Limited Company. Det är kompatibelt med operativsystemet Windows. Vänligen notera att detta program är väldigt opålitligt och att det kan ockupera din dator utan att be om tillåtelse. Det är känt att OMNIBOX.EXE är i version 1.0.0.0. Detta program tros vara associerat med webbläsarkaparen Omniboxes.com. Denna luriga sökmotor spridits aktivt ända sedan den skapades, och vårt supportlag har mottagit hundratals klagomål om viruset Omniboxes.com.

Filen OMNIBOX.EXE startar sig själv automatiskt varje gång datorn startar. Man tror att det är just detta program som genomför förändringar av webbläsarinställningar och ställer in sökwebbsidan Omniboxes som din startsida. Om du har märkt att alla dina webbläsare har Omniboxes.com som sin förvalda sida bör du därför veta att OMNIBOX.EXE körs i ditt system. Ovan nämnda program kan orsaka diverse problem för säkerhetssystemet i din PC, så du bör ignorera dess existens och ta bort det direkt efter att du upptäckt det.

Hur du undviker kapning av OMNIBOX.EXE:

Den körbara filen OMNIBOX är ett kontinuerligt potentiellt oönskat program (PUP). Det distribueras via en obskyr installationsmetod vid namn ”bundling”. För att undvika att installera bundlade mjukvarupaket måste du ladda ner och installera nya program väldigt försiktigt. Den huvudsakliga regeln är att undvika att installera flera program istället för det du valt, eller att välja nedladdningssida mer noggrant – du bör alltid ladda ner program från officiella, pålitliga och legitima webbsidor. Vidare är det starkt rekommenderat att installera gratisprogram med hjälp av Avancerad eller Anpassad installation, för att sedan välja bort okända erbjudanden om bonusappar.

Ta bort denna lömska mjukvara från ditt system:

Om du lagt märke till misstänkta förändringar och att webbsidan OmniBoxes.com plötsligt dykt upp som din startsida, sida vid ny flik och sökmotor, betyder det att OMNIBOX.EXE har genomfört dessa ändringar. Vi rekommenderar inte att behålla detta bluffprogram på din dator, och vi rekommenderar även att du inte söker efter data genom den eftersom den kan orsaka oväntade OmniBoxes-omdirigeringar till möjligtvis farliga sidor. Vi rekommenderar att du använder FortectIntego eller en annan profesionell spionprogramsborttagare för att ta bort OMNIBOX.EXE från ditt system.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Om utvecklaren
Alice Woods
Alice Woods

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Alice Woods
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk
Filer
Mjukvara