Avinstallera Intego

av Jake Doevan - -

Intego kundtjänst för att lösa problem

Du kanske vill avinstallera Intego Antivirus eller någon annan produkt om du har upptäckt några problem med programmet eller tjänsten, men dina problem kanske kan lösas genom kundtjänsten istället och du behöver då inte ta bort programmet alls. Denna sidan har alla nummer och mejladresser, och till och med fysiska adresser, så att du kan nå teknikerna och be om hjälp.

På utvecklarnas officiella sida kan du också hitta en sektion med vanliga frågor och skicka in dina egna problem till teknikerna och produktutvecklarna. Intego erbjuder också all information om de senaste uppdateringarna om mjukvaran och erbjudanden om att förnya eller uppgradera och till och med påminnelser om ditt serienummer om du skulle ha glömt det. Dessa är vanliga problem så det går enkelt att få svar på dem.

Användare kan påstå att det inte finns något enkelt sätt att avinstallera denna mjukvara eftersom de försöker bli av med det och programmet finns kvar eller påverkar andra verktyg, till exempel. Det är vanligt att program förhindrar andra applikationer från att fungera ordentlig när några av filerna finns kvar på maskinen vilket kan starta vissa processer och funktioner. Särskilt när programmet är på Mac OS-enheter kan det verka svårt. Så följ stegen och riktlinjerna för avinstallation av Intego-produkter. 

Alternativa produkter

Du kanske inte är nöjd med funktionaliteten som erbjuds av programmet och då kan di prova alternativa program för säkerhet och skydd av maskinen. Det är viktigt att du hittar ett program som fungerar tillsammans med ditt specifika operativsystem så när Intego inte erbjuder de bästa funktionerna kan du prova ComboCleaner eller Malwarebytes. 

Kom ihåg att prova ett verktyg i taget eftersom AV-motorer använder olika databaser för detektion av skadeprogram vilket kan skapa felaktig detektion och problem med program eller maskinens prestanda på grund av det.

Ordentlig avinstallation av Intego-produkter

Det första steget är att stänga ner processen av programmet. Välj VirusBarrier på toppen av menyn och välj att Avautorisera programmet så att produkterna inte längre kan köras. Det gäller för alla Intego-program så du behöver bara göra det en gång.

 Hitta Mac Premium Bundle-filen som du laddade ner när mjukvaran installerades och öppna den. När fönstret öppnas, välj Avinstallera och dubbelklicka för att starta processen.

Launch bundle installer

Nu borde du välja vilken applikation du vill ska avinstalleras eftersom detta är en bunt av flertal Intego-produkter. Gör det och tryck på Avinstallera.

Choose what to uninstall 

Nu väntar du på att avinstallationen avslutas. När notifikationen om att du lyckats avinstallera programmet poppar upp behöver du starta om maskinen så kommer dessa program aldrig mer störa dig.

Successfull uninstaller

För att vara helt säker på att alla rester av filer är helt bortrensade så kan du göra några extra steg manuellt. Om du redan har avslutat processen kan du gå till Applikationer och välja Intego-programmappen. Dra och släpp mappen till Papperskorgen.

Öppna sedan Hittaren (Finder) och tryck på välj din hårddisk, välj Bibliotek-mappen och hitta alla tjänster och filer relaterade till VirusBarrier och Intego. Kontrollera de följande undermapparna:

  • Library/Intego
  • Library/LaunchDaemons
  • Library/LaunchAgents
  • Library/Preferences/Intego
  • Library/Application Support/Intego 

Utlös startprogrammet och nå de följande:

  • ~/Library/Caches
  • ~/Library/Preferences

Library cleaning

Eftersom alla överblivna filer och applikationer kopplade till Intego blev borttagna är det nu dags att starta om maskinen och sedan så kommer systemet vara helt fritt från mjukvara av denna utvecklare. Du kan ladda ner alternativa verktyg och program för din säkerhet och skydd av ditt system.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Intego har en gratis begränsad skanner. Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.

Recensioner på andra språk