Vad ska du göra när antispyware programmet misslyckats med att ta bort infektionen?

Alla säkerhetsexperter vet att skydda sin dator mot skadlig kod är mycket enklare än att försöka radera det. Det är därför det finns så många PC användare som undrar hur man ska få bort virus, och mer frekvent, vad de ska göra när antispyware programmet misslyckats med att få bort infektionen. Om även du har haft problem med detta, läs igenom denna artikel för att få mer information om de 3 bästa anti-malware programmen vi erbjuder på våran hemsida. Viktigast av allt så kommer vi förklara vad du ska göra när SpyHunter, Spyware Doctor och Malwarebytes Anti-malware misslyckats med att få infektionen från din dator.

Om SpyHunter misslyckats med att få bort viruset:

Om SpyHunter misslyckats med att få bort viruset så är det en stor sannolikhet att du har att göra med ett muterande virus. Såna hot ändrar automatiskt sina filer till de som ser legitima ut eller till de som inte blivit inkluderade i programmets databas än. Dock så finns det hjälp att få om du är en av de som har registrerat SpyHunter och haft oturen att det inte kunnat radera viruset. Du kan använda en funktion som tillåter professionella tekniker att hjälpa dig radera virus och hot. Den kallas “Spyware Helpdesk”. Detta går mycket snabbt, det är enkelt och effektivt, så om du behöver hjälp med att radera ett virus, så ska du efter att ha öppnat programmet skicka en diagnostik rapport (Support log) och skicka in en begäran om hjälp genom att gå till “Spyware helpdesk” fliken.

SpyHunterMalwareSecuritySuitev4.1.11.0

Om Spyware Doctor misslyckats med att ta bort viruset:

Huvudorsaken till att Spyware Doctor inte kan få bort viruset är oftast för att användaren inte har haft senaste versionen installerad. Så var vänlig att se till att du alltid har den senaste versionen installerad innan du kör en full systemsökning på din dator. Den officiella hemsidan erbjuder möjlighet att koppla ner datorn från internet och sedan köra en full systemsökning. Andra anledningar till att programmet inte lyckas radera infektioner kan vara för att det är en ny variant av det, som ännu inte blivit inlagd i produktens databas. Så, vad kan man göra om du har en registrerad version av Spyware Doctor men ändå inte lyckats radera viruset?

Du kan välja någon av dessa tjänster för ytterligare hjälp: Chatta med kundtjänst, (enligt hemsidan: en medarbetare hjälper dig att felsöka felet och skickar dig steg-för-steg instruktioner för att radera viruset), Ringa till kundtjänst (du kan ringa dygnet runt), eller om felet inte är brådskande, använda email och få guidning från Spyware Doctor’s tekniker.

Om Malwarebytes Anti-malware misslyckats med att radera viruset

Efter att ha sökt igenom din dator med Malwarebytes Anti-malware och det inte lyckats radera hoten så kan det bero på några av de orsaker vi nämde ovan. Först och främst så borde du se till att använda den senaste versionen av Malwarebytes Anti-malware. Om du ändå är Malwarebytes antimalware kund och det inte går att radera viruset ordentligt så kan du ändå få hjälp. Du kan besöka hjälp forumen och Frequently Asked Questions (FAQ, de vanligaste ställda frågorna), skicka ett email till hjälpteamet (kostnadsfri tjänst för alla deras användare) eller använda Premium hjälp. Med andra ord så är det här en telefonihjälp som erbjuds av en tredje part från support.com. Genom att använda den här hjälpen så kan du förvänta dig att de kommer felsöka och avhjälpa felet och också garantera att datorn är säker, trygg och körs med optimal prestanda.

Slutligen så vill vi tillägga att du inte borde köpa ett program om demoversionen inte kan upptäcka virus. Det är bara bortkastade pengar. I det här fallet är det bättre att ringa till kundtjänst för att få hjälp, som kommer fixa till din dator och manuellt radera viruset åt dig. Du kan ringa det här numret dygnet runt: +1 888 340 9777.