Vad gör man när Antispionprogrammet misslyckas med att ta bort en infektion?

Varje säkerhetsexpert vet att skydd av datorer för att förebygga skadeprogram är mycket enklare än att eliminera hot från dem. Det är därför som det finns så många PC-användare som frågar hur man tar bort virus och, mer frekvent, vad man ska göra när ett Antispionprogram misslyckas med att ta bort en infektion. Om även du har haft problem med detta så ska du följa denna artikel för att få mer information om de 3 främsta antiskadeprogrammen som erbjuds på vår sida. Ännu viktigare är dock att vi kommer förklara vad som kan göras när SpyHunter, Stopzilla och Malwarebytes Anti-malware misslyckas med att ta bort infektionen från din dator.

What to do when Antispyware program fails to remove infection?

Om SpyHunter misslyckades med att ta bort viruset:

Om SpyHunter misslyckades med att ta bort en parasit så finns det en stor risk att du handskas med ett muterande virus. Sådana hot ändrar automatiskt sina filer till sådana som ser legitima ut eller sådana som ännu inte inkluderats i programmets databas.

Du kan dock få hjälp om du är en av de otursamma PC-användare som registrerat SpyHunter men misslyckats med att ta bort ett virus. Du kan använda en funktion som tillåter en professionell tekniker att assitera dig med problem inom borttagning av skadeprogram och äntligen ta bort det åt tid. Funktionen kallas ´Spyware HelpDesk´. I vår erfarenhet så görs detta mycket snabbt och effektivt, så om du behöver hjälp med virusborttagning så kan du skicka en diagnosrapport (Supportlogg) och öppna ett kundärende genom att gå till fliken ´Spyware HelpDesk´ efter att du öppnat programmet:

What to do when Antispyware program fails to remove infection?

Om STOPzilla misslyckas med att ta bort viruset:

Den vanligaste anledningen till varför STOPzilla misslyckades med att ta bort ditt virus är att du har använt en utdaterad version. Var därför snäll och se till att du har fullt uppdaterad antiskadeprogramsmjukvara när du startar en full systemskanning på din dator. Dessutom erbjuder dess officiella sida att koppla ner maskinen från internet och fortsätta med en full systemskanning. Andra anledningar till varför detta program har misslyckats med att ta bort din infektion kan vara att det är en ny variant vars prov ännu inte inkluderats i produktens databas.

Så vad kan man göra om en registrerad version av STOPzilla misslyckas med att ta bort viruset? Du kan använda en av dessa supportlösningar: Live Chat-support (enligt dess officiella webbsida så felsöker en anställd problemet live och skickar borttagningsinstruktioner steg-för-steg), Tekniskt Telefonsupport eller, om ditt fall är brådskande, skicka email och få guidning från STOPzillas tekniker.

Om Malwarebytes Antimalware misslyckas med att ta bort viruset:

Om Malwarebytes Antimalware efter en skanning av din PC inte fungerade som det skulle så kan det vara på grund av samma anledningar som vi talade om ovan. Först och främst ska du se till att du använder en uppdaterad version av Malwarebytes Antimalware.

Om du dock är en Malwarebytes Antimalware-kund och det inte har fungerat som det ska, så kan du även få hjälp: du kan besöka dess Supportforum eller Vanliga Frågor och Svar, skicka email till dess support (detta är en gratis tjänst för alla användare) eller använda en premiumsupport. Med andra så är detta en telefonsupport som tillhandahålls av tredje part, nämligen support.com. Denna support kommer hjälpa dig att felsöka och lösa problemet, och även försäkra att datorn är säker och körs med optimal prestanda.

I slutändan så måste vi tillägga att du inte bör köpa ett program om dess testversion inte har hittat ett virus. Det är endast slöseri med pengar. I detta fall så är det bättre att använda telefonsupport, vilknt kommer fixa din PC och manuellt ta bort virus åt dig. Du kan använda detta nummer när du vill: +1 855 969 0796.

Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Läs på andra språk