Prenumerera

Uppdaterad

Vill du vara uppdaterad om de senaste spionprogrammen och säkerhetsnyheterna? Prenumerera på UtanVirus.se nyhetsbrev!  
Genom att klicka på knappen 'Skicka', godkänner du att utanvirus.se hanterar och lagrar den information som du anger i detta formulär, inklusive uppdateringar, i enlighet med integritetspolicy.

 

Subscribe to 2-Spyware newsletter

2-spyware är en ansedd källa för nätsäkerhet, nyheter om sabotage- och spionprogram liksom guider för virusborttagning. Artiklarna är skrivna av IT-experter som alltid är uppdaterade om det senaste; de försöker anpassa texterna så att de ska passa både professionella och oerfarna datoranvändare.  

De nätkriminella utnyttjar vårt beroende av Internet och vår brist på kunskap om nätsäkerhet. Nätkriminaliteten är idag lika hög som den vanliga kriminaliteten. Därför är det mycket viktigt att vara uppdaterad om de senaste virustrenderna och säkerhetsnyheterna. 

Att klicka på suspekta länkar är inte det enda sättet som ger hackare tillgång till din dator och personliga information. 

Nuförtiden kan de nätkriminella enkelt ta sig in i din dator om du tenderar till att skjuta upp programuppdateringar som din dator ständigt påminner dig om. Dessutom kan du infekteras efter att ha besökt en viss webbsida. Det finns alltså otaliga oväntade metoder som nätkriminella använder för att få tillgång till din dator och lagrad information. 

Det är inte lätt att skydda sig mot virus, nätfiske och bedrägerier, eftersom de nätkriminella tenderar att variera sina metoder för att lura användare. Det finns ingen skyddsmetod som är 100 % säker, eftersom  bedragare snabbt hittar nya vägar för att gå runt traditionella säkerhetsmetoder. 

2-spyware-gruppen väljer ut de viktigaste ämnena inom nätkriminalitet och presenterar dem för läsare på ett lättförståeligt sätt. Om du vill lära dig om de senaste nätbedrägerierna och virusen, prenumerera på 2-Spywares nyhetsbrev och få de mest relevanta nyheterna direkt till din inkorg.  

Bli den första att ta del av de senaste Android-bristerna, nya utpressningsvirus och nätfiskebedrägerier. Det tar mindre än 10 minuter att se över nyheterna som kan hjälpa dig att undgå att hamna i virusfällan. 

Hjälp oss att sprida nyheterna om härjande datorvirus 

Safety online is a matter of everyone's concern

2-spyware-gruppen bjuder också varmt in nätansvariga att delta i kampen mot nätkriminella och hjälpa till att sprida nyheter om aktuella virus som sprider sig globalt. Virus Activity är en mångspråkig gränssnittskomponent till din webbsida som tillhandahåller information om de senaste och farligaste sabotage- och spionprogrammen.

Detta verktyg visar en lista över nyligen upptäckta datorhot liksom hot som nyligen blivit aktiva igen. Längden på denna lista kan konfigureras så att den visar ett visst antal aktiva virus. 

Virus Activity WordPress plugin

Låt dina besökare veta om att de snabbt kan ta bort spionprogram. 

Lägg till Virus Activity i din sidofot eller sidram och låt dina besökare informeras om de senaste utpressningsvirusen, banktrojanerna och webbläsarkaparna som sprids aktivt ihop med gratisprogram. 

DIna besökare kommer att få den senaste information om aggressiva  Windows-, Mac- och Android OS-virus då listan över hot uppdateras dagligen. Virus Activity är mycket flexibelt; det anpassar sig automatiskt till din webbsidas utformning och låter dig skräddarsy dess design enligt dina önskemål.